Αθλητισμός|15.02.2022 17:55

Τέλος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απ' την Μακάμπι μετά από την επεισοδιακή νύχτα στο Τελ Αβίβ!

Newsroom

Παρελθόν αποτελεί από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας ο έμπειρος κόουτς αποχωρεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Sport 5, είδηση που δεν διαψεύδεται απ' την αποκαλούμενη «ομάδα του λαού».

Ο Σφαιρόπουλος ανέλαβε την ομάδα τον Νοέμβριο του 2018, κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο, αλλά η εφετινή κακή πορεία της ομάδας, έφερε προβλήματα στη σχέση των δύο πλευρών. Ακόμη και οι οπαδοί της Μακάμπι που μέχρι πρότινος τον αποθέωναν, έχασαν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Ο αποκλεισμός στον ημιτελικό του Κυπέλλου απ' τη Χαποέλ Τελ Αβίβ αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής καθώς ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια. Οι οπαδοί της Μακάμπι προσπάθησαν να εισέλθουν στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ οι παίκτες και ο Έλληνας προπονητής φυγαδεύτηκαν απ' το γήπεδο με τη συνοδεία του προσωπικού ασφαλείας.

«Οι παίκτες έμειναν παγιδευμένοι στα αποδυτήρια μετά από την ήττα, καθώς ένας αριθμός οπαδών προσπάθησε να εισβάλει σε αυτά, βρίζοντάς τους. Η ασφάλεια του γηπέδου ανέλαβε δράση, οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από μία πίσω πόρτα, ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποχώρησε με συνοδεία για να φτάσει ασφαλής στο αυτοκίνητό του» ανέφερε χαρακτηριστικά το SPORT5.

προπονητήςΜακάμπι Τελ ΑβίβΓιάννης Σφαιρόπουλος