Αθλητισμός|16.02.2022 00:30

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λύτρωσε με γκολάρα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζοντας τέλος στο χειρότερο σερί της καριέρας του!

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέλος στην αφλογιστία στο χειρότερο σερί της καριέρας του και με ένα τρομερό γκολ οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νίκη τετράδας επί της Μπράιτον (2-0) για την Premier League. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ ήταν προβληματική και σώθηκε χάρη σε επέμβαση του Ντε Χέα και στην αστοχία των επιθετικών των φιλοξενούμενων.

Ουδείς όμως μπορεί να αγνοήσει και να θεωρήσει... τελειωμένο τον απόλυτο σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Κριστιάνο είχε να μείνει δίχως γκολ σε συνεχόμενα παιχνίδια από το 2009 και δεν ήταν διατεθειμένος να συνεχίσει. Με μια υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ ακριβείας έξω απ' την περιοχή, άνοιξε το σκορ (1-0, 51’) και όπως φάνηκε από τον πανηγυρισμό του, έβγαλε από πάνω του μπόλικη πίεση. Η αποβολή του Ντονκ τρία λεπτά αργότερα, έκανε τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περιμένουν ένα διαδικαστικό βράδυ, όμως το ματς παρέμεινε περίπλοκο ως το τέλος.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος έφερε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνη στην τέταρτη θέση και στο +2 από την Γουέστ Χαμ.

Κριστιάνο ΡονάλντοΜπράιτονPremier LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ