Αθλητισμός|16.02.2022 20:04

Ματς «ροντέο» στο Περιστέρι: Πήρε βαθμό ο ΟΦΗ που μετέτρεψε το 2-0 σε 2-2! Φωνές του Ατρομήτου για διαιτησία

Newsroom

Δίχως νικητή (2-2) έληξε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ένταση, σασπένς, γκολ και διαμαρτυρίες απ' την πλευρά των γηπεδούχων για τον διαιτητή Γκορτσίλα. Η ομάδα του Περιστερίου που καιγόταν για τους βαθμούς στη μάχη για την παραμονή, προηγήθηκε στο σκορ 2-0 αλλά οι εφτάψυχοι Κρητικοί που εξελίσσονται σε μετρ των ανατροπών, επέστρεψαν και ισοφάρισαν σε 2-2 μένοντας ολοζώντανοι στη μάχη για την εξάδα.

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Ατρόμητος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κουλούρης σούταρε πάνω στον Βούρο, ο Μουνίθ πήρε την κατοχή της μπάλας, έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να απαντήσει και συνέχισε να μην βγάζει ηρεμία στο παιχνίδι του. Στο 35' ο Βούρος στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα πάνω στον Πασαλίδη κι ο Άλιμπεκ που πάτησε περιοχή έγραψε το 2-0 με πλασέ.

Παρά τη δύσκολη θέση που βρέθηκε ο ΟΦΗ, απέδειξε για πολλοστή φορά ότι δεν παρατάει καμία... μάχη. Στο 59', έπειτα από σέντρα του Γκαγέγκος, ο Γιαννιώτης έχασε την μπάλα μέσα απ' τα χέρια του και ο Λάμπρου δεν έχασε την ευκαιρία για να σκοράρει και να μειώσει σε 2-1. Προτού περάσει ένα δεκάλεπτο (69') οι Κρητικοί επέστρεψαν ολοκληρωτικά στο ματς. Ο Ευαγγέλου έδωσε πέναλτι για χέρι του Έρλινγκμαρκ και ο Φελίπε ήταν εύστοχος ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 78' καθώς ο Στάικος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ατρόμητος πίεσε κι έφτασε στο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Κουλούρη, ο οποίος όμως χρεώθηκε επιθετικό φάουλ στον Μαρινάκη εν μέσω έντονων διαμαρτυριών απ' τους γηπεδούχους.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Μαυρομάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας (70' Καστεγιάνο), Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Άλιμπεκ (63' Κλωναρίδης), Ροτάριου (83' Ναμπί), Μουνίθ, Κουλούρης.

ΟΦΗ: Επασί, Ουές (70' Μαρινάκης), Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Ντε Γκουζμάν (23' Στάικος), Γκαγέγκος, Λαμπρού (70' Τσιλιανίδης), Φελίπε (81' Σελίμοβιτς).

ΟΦΗSuperLeagueΑτρόμητος