Αθλητισμός|31.10.2018 21:42
Europe Cup: Ηττήθηκε ο Άρης από τη Λουκόιλ Λέφσκι 77-66
NewsroomΗττήθηκε από τη Λουκόιλ Λέφσκι, για την 3η αγωνιστική, στον 7ο όμιλο, του FIBA Europe Cup, με 77-66, φτάνοντας τα δύο αρνητικά αποτέλεσμα στη διοργάνωση (σ.σ. προηγήθηκε το εντός έδρας «στραβοπάτημα» από την Κατάγια και η εκτός έδρας νίκη επί της Ντνίπρο).
«Πλήγωσαν» τους «κίτρινους» τα πολλά λάθη τους (14) και η επιθετική πολυφωνία της αντιπάλου, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητά της από τα 6.75 (11/29 τρίποντα).
Κορυφαίοι για τους πρωταθλητές Βουλγαρίας ήταν οι Πάτρικ Ρέμπερτ (16π., 7 ριμπ., 5 ασ., 5 κλ), Ντέγιαν Ιβάνοφ (15π., 7 ριμπ., 3 ασ). Ξεχώρισαν για τους Θεσσαλονικείς οι Γκάρι Μπελ (16π.), Λευτέρης Μποχωρίδης (14π., 6 ασ).
Τα δεκάλεπτα: 24-12, 48-41, 65-54, 77-66
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών