Σοκ στον αθλητισμό: Αυτοκτόνησε 29χρονος Σέρβος
NewsroomΣοκ στο παγκόσμιο χάντμπολ με την αυτοκτονία του 29χρονου Σέρβου, Νόβακ Μπόσκοβιτς. Όπως αναφέρουν ξένα Μέσα Ενημέρωσης, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο που κατείχε νόμιμα, λόγω άδειας κυνηγού.
Ο Μπόσκοβιτς ήταν διεθνής με τη Σερβία και αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Ήταν πατέρας ενός κοριτσιού, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Ο Μπόσκοβιτς ήταν παίκτης της Χάποελ Ρισόν του Ισραήλ, με την οποία κατέκτησε την περασμένη σεζόν πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της Μακάμπι, ζήτησε άδεια να ταξιδέψει στη Σερβία.
Όπως έγινε γνωστό, αυτοκτόνησε στο οικογενειακό σπίτι της πόλης Τσβένκα, η οποία ανήκει στην περιοχή της Βοϊβοντίνα.
Στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του και η πεθερά του.
- Αγροτική πανστρατιά στη Νίκαια: Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα στη σύσκεψη των μπλόκων - «Είμαστε όλοι μαζί, δεν πάμε στο Μαξίμου για τσάι»
- Αποκάλυψη BBC για τα «μωρά των Βίκινγκ»: Βιομηχανία 2 δισ. δολαρίων πίσω από τον Δανό δότη σπέρματος
- Αποζημίωση 40 εκατ. από την Johnson & Johnson: Δικαιώθηκαν γυναίκες για το καρκινογόνο βρεφικό ταλκ
- Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο