Αθλητισμός|19.02.2022 21:31

Σπουδαία νίκη του Ατρομήτου που έκανε άλμα προς την παραμονή - Απομακρύνθηκαν τα πλέι οφ για Αστέρα

Newsroom

Σπουδαία νίκη που σχεδόν ισοδυναμεί με την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού πέτυχε ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης κι έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία καθώς βρίσκεται πλέον στο +7 απ' τον ουραγό Απόλλωνα και στο -1 απ' τη Λαμία. Αντιθέτως, ο Αστέρας που ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική έχασε έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα των πλέι οφ.

O Ατρόμητος πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς άνοιξε το σκορ μόλις 55 δευτερόλεπτα μετά από τη σέντρα. Ο Άλιμπεκ μοίρασε από τα δεξιά στον Μουνίθ, ο οποίος έκανε ένα ωραίο σουτ προς την εστία. Ο Τσιφτσής φάνηκε να ελέγχει τη φάση αλλά τελικά ξεγελάστηκε και δέχθηκε ένα «φτηνό» γκολ που έβαλε εξαρχής σε δύσκολη θέση την ομάδα του, που στο 38' έμεινε και με παίκτη λιγότερο. Ο Κρεσπί τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα με τις τάπες στον Μουνίθ. 

Ο Αστέρας προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση μολονότι έπαιζε με δέκα, αλλά στο 74' ο Ατρόμητος του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα. Ο Άλιμπεκ έκανε τη σέντρα στον Κλωναρίδη, ο οποίος έστρωσε στον Έρλινγκμαρκ που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (34' Βασιλαντωνόπουλος), Μαυρομμάτης (46' Κυρ. Παπαδόπουλος), Χατζηισαΐας, Καστεγιάνο, Σάλομον (62' Έρλινγκμαρκ), Χαρίσης, Μουνίθ, Ροτάριου (62' Κλωναρίδης), Κουλούρης, Αλιμπέκ (76' Ντένιτς).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αντζουλάς (87' Ριέρα), Τασουλής (62' Άλβαρες), Κανελλόπουλος (64' Ιγκλέσιας), Μουνάφο (87' Καπίγια), Σίτο, Κρέσπι, Σόνι, Μπαράλες.

SuperLeagueΑστέρας ΤρίποληςΑτρόμητος