Αθλητισμός|20.02.2022 21:55

Ο Μάνταλος ήρθε απ' τον πάγκο και λύτρωσε την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom

Η αλλαγή του Μάνταλου έφερε την... άνοιξη στην ΑΕΚ! Με γκολ του αρχηγού της στο 69ο λεπτό και του Ανσαριφάρντ το 88΄, η Ένωση επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και μάλλον κλείδωσε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο α΄ ημίχρονο μόλις στο 5ο λεπτό, όμως ο Τσιντώτας πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε τετ-α-τετ με Περέα και Οικονομόπουλο κρατώντας το «μηδεν». Γενικά η ΑΕΚ ήταν προβληματική στο στο πρώτο 45λεπτο, με κάποιες εκλάμψεις από Τσούμπερ και Αμραμπατ. Οι Κίτρινοι που φωνάζουν για ανατροπή του Ανσαριφάρντ απ' τον Καραχάλιο στο 44' βρήκαν τελικά το γκολ που έψαχναν στο 69΄. Ο Μάνταλος στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα, άνοιξε το σκορ. Ήταν μια σέντρα του Ρότα από δεξιά και ο αρχηγός που είχε μπει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, κύλησε αρκετός χρόνος χωρίς να συμβεί το παραμικρό στο παιχνίδι μέχρι το φινάλε οπότε η ΑΕΚ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με τον Ανσαριφάρντ να σκοράρει με κοντινή προβολή στο 88' για το 2-0 που θα προσφέρει ηρεμία στην ομάδα έπειτα από μια δύσκολη περίοδο.

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα (90΄ Μισελέν), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, 'Αμραμπατ, Γκαρσία (90+2΄ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (67΄ Μάνταλος), Ανσαριφάρντ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι (66΄ Ρίζος), Παντελάκης, Καραχάλιος (80΄ Λώλης), Στάνκο, Οικονομόπουλος (Μπρένερ), Λιάσος (80΄ Μορέιρα), Ντομίνγκεθ (90΄ Μίνα), Περέα.

ειδήσεις τώραΠΑΣ ΓιάννιναΑΕΚSuperLeague