Αθλητισμός|20.02.2022 22:23

Η Σασουόλο σόκαρε την Ίντερ στο Μεάτσα κι έκανε δώρο στη Μίλαν!

Newsroom

Άνω κάτω έκαναν την κορυφή στην Serie A οι... μικρομεσαίες της κατηγορίας καθώς μετά την γκέλα (2-2) της Μίλαν με την ουραγό Σαλερνιτάνα, η Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος ήταν βασικός, έκανε μεγάλη ζημιά στην Ίντερ επικρατώντας 0-2 στο Μεάτσα χάρη στα γκολ του Ρασπαντόρι στο 8' και του Σκαμάκα στο 26'.

Η Ίντερ βρίσκεται σε πάρα πολύ «κακό φεγγάρι» και χάνει τις ευκαιρίες τη μία πίσω από την άλλη για να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Τέσσερα 24ωρα μετά την ήττα της στο Μεάτσα από τη Λίβερπουλ, η ομάδα του Μιλάνου υπέστη «σοκ» στην έδρα της. Οι Νερατζούρι γνώριζαν ότι με νίκη θα προσπερνούσαν την Μίλαν και θα επέστρεφαν στο «ρετιρέ», έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, παρ' όλα αυτά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το «δώρο» της Σαλερνιτάνα και παρέμειναν στη δεύτερη θέση, ενώ κινδυνεύουν να βρεθούν στην τρίτη, αν η Νάπολι επικρατήσει την Δευτέρα (21/2) στη Σαρδηνία επί της Κάλιαρι. Βαθμολογία: Μίλαν 56 (26 αγ.), Ίντερ 54 (25 αγ.), Νάπολι 53 (25 αγ.), Γιουβέντους 47 (26 αγ.).

Τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα και τέταρτο συνολικά (με αυτό του Champions League) χωρίς «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, μετά το 1-1 με τη Νάπολι και το 1-2 από τη Μίλαν στο ντέρμπι του Μιλάνου.

Μια ημέρα πριν, η ουραγός της Serie A, Σαλερνιτάνα, έκανε την έκπληξη απέναντι στους Ροσονέρι που λίγο έλειψε και να χάσουν (2-2). Ο Ρέμπιτς που πέρασε αλλαγή στο 61΄ «έσωσε την παρτίδα» για τους πρωτοπόρους του ιταλικού πρωταθλήματος, που αν και προηγήθηκαν μόλις στο 5΄ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τα τέρματα των Μπονατσόλι και Τζούριτς.

ΜίλανΣασουόλοSerie AΙντερ