Αθλητισμός|21.02.2022 22:30

Πιο κοντά στην ολική επαναφορά ο Κρίστιαν Έρικσεν: Έπαιξε 80' σε φιλικό με τη Ρέιντζερς και μοίρασε δυο ασίστ

Newsroom

Ολοένα και πιο κοντά στην ολική επαναφορά του στα γήπεδα βρίσκεται ο Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός άσος, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του Euro λόγω καρδιακού προβλήματος και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του μέσα στο γήπεδο, είναι έτοιμος για  να επιστρέψει στη δράση στην Premier League με τη φανέλα της Μπρέντφορντ.

Μετά από το πρώτο παιχνίδι του έπειτα από επτά μήνες απέναντι στην ερασιτεχνική Σάουθεντ Γιουνάιτεντ, όπου αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, ο Έρικσεν έπαιξε για 80 λεπτά σε ένα πολύ πιο δυνατό και απαιτητικό φιλικό με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Σκωτίας Ρέιντζερς. Μάλιστα μοίρασε και τις δυο ασίστ στο 2-2 της ομάδας του απέναντι στους Προτεστάντες.

Είναι πλέον φανερό ότι ο Έρικσεν είναι πανέτοιμος για την επιστροφή στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας μάλιστα ως απώτερο στόχο την επάνοδό του και στην Εθνική Δανίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Με βάση την εικόνα που είχε στο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς αλλά και δεδομένου του χρόνου που πήρε, εκτιμάται ότι η επίσημη επανεμφάνισή του δεν θα αργήσει. Ενδεχομένως να γίνει το προσεχές Σάββατο (27/2) στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ.

Ο 30χρονος χαφ υπέγραψε με την Μπρέντφορντ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ καθώς στην Ιταλία το ιατρικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει τη συμμετοχή παικτών με εμφυτευμένο απινιδωτή. Ο Έρικσεν προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επάνοδό του στο υψηλότερο επίπεδο και σύντομα αναμένεται να γίνει ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που θα πάρει μέρος στην Premier League.

Premier LeagueΚρίστιαν ΕρικσενΜπρέντφορντφιλικόΡέιντζερς