Αθλητισμός|23.02.2022 08:10

Φουλ της... μπάλας με Champions League, Super League, Premier League και Σάκκαρη - Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Newsroom

Μια γεμάτη από... μπάλα Τετάρτη (23/2) περιμένει τους απανταχού φίλους του αθλητισμού καθώς το μενού της ημέρας περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα σε διαφορετικά μέτωπα. Υπάρχει βεβαίως το φινάλε των πρώτων αγώνων της φάσης των 16 του Champions League, υπάρχουν τρία εξ αναβολής ματς της Super League, υπάρχουν αναμετρήσεις για την Premier League, αλλά και τένις και βόλεϊ.

Στο Champions League πέφτει η αυλαία των α' αγώνων για τους 16 με ματσάρα Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δυο ομάδες καίγονται για την πρόκριση καθώς αποτελεί τον μοναδικό μεγάλο στόχο που τους έχει απομείνει. Παράλληλα, στις 22.00 υπάρχει και το έτερο άκρως ενδιαφέρον και ιστορικό ζευγάρι της Μπενφίκα με τον Άγιαξ.

Προηγουμένως, η Super League θα σβήσει απ' τις εκκρεμότητές της τρία απ' τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν το περασμένο διάστημα. Πρόκειται μάλιστα για παιχνίδια όπου το βαθμολογικό κίνητρο είναι τεράστιο. Η αρχή θα γίνει στις 17.30 με το ματς της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι γηπεδούχοι καίγονται για την παραμονή και οι φιλοξενούμενοι για τα πλέι οφ. Το ίδιο ισχύει και στο ματς Άρης - Ατρόμητος (18.00), όπου οι Κίτρινοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την είσοδο στην εξάδα και ο Ατρόμητος παίζει τα ρέστα του για την παραμονή. Τέλος, στις 19.30 έπεται... τελικός για τον Απόλλωνα που τα παίζει όλα για όλα στην έδρα του Ιωνικού.

Ακόμη η μέρα περιλαμβάνει δυνατό ματς της Μαρίας Σάκκαρη με την Αμερικανίδα Πεγκούλα στην Ντόχα σε μια επανάληψη της πρόσφατης μεταξύ τους μάχης στο Αυστραλιανό Όπεν, έναν κρίσιμο αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τα ημιτελικά του Challenge Cup με την τουρκική Χάλκμπανκ αλλά και Premier League με τη Λίβερπουλ να στοχεύει σε νίκη απέναντι στη Λιντς για να μειώσει τη διαφορά μόλις στους τρεις βαθμούς απ' τη Μάντσεστερ Σίτι...

Champions League

22.00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ / COSMOTE SPORT 2 HD

22.00 Μπενφίκα - Άγιαξ / COSMOTE SPORT 3 HD

Super League

17.30 Λαμία - Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE SPORT 3 HD

18.00 Άρης - Ατρόμητος / Novasports Prime

19.30 Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης / COSMOTE SPORT 2 HD

Premier League

21.30 Μπέρνλι - Τότεναμ / COSMOTE SPORT 7 HD

21.30 Γουότφορντ - Κρίσταλ Πάλας / COSMOTE SPORT 8 HD

21.45 Λίβερπουλ - Λιντς / COSMOTE SPORT 5 HD

WTA Ντόχα

16.00 Σάκκαρη - Πεγκούλα / COSMOTE SPORT 6 HD

CEV Challenge Cup

16.30 Χάλκμπανκ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 9 HD

Ιωνικός ΝικαίαςΜαρία ΣάκκαρηChampions LeagueΛαμία ΠΑΕΑπόλλων ΣμύρνηςΑτλέτικο ΜαδρίτηςΜπενφίκαΑγιαξΑστέρας ΤρίποληςΠαναθηναϊκόςΤένιςΑρηςβόλεϊSuperLeagueΑτρόμητοςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ