Αθλητισμός|23.02.2022 17:48

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη στην Ντόχα!

Newsroom

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται στο τουρνουά της WTA στην Ντόχα αντιμετωπίζοντας στους 16 την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που ξεπέρασε στον α' γύρο το εμπόδιο της Αμερικανίδας, με καταγωγή απ' την Κίνα, Αν Λι, πέραν του προπονητή της Τομ Χιλ και του επιτελείου της, έχει τη στήριξη και του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ταξίδεψε στην Ντόχα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κάθεται στο box της Μαρίας και παρακολουθεί με αγωνία τις προσπάθειές της, στηρίζοντάς την στη μάχη που δίνει για να κατακτήσει τον τίτλο.

Παρά τις φήμες που υπήρξαν προ εβδομάδων για χωρισμό της Σάκκαρη με τον Μητσοτάκη, το ζευγάρι παραμένει μαζί και δεν το κρύβει. Ο έρωτάς τους, που κρατά περίπου έναν χρόνο, είχε αποκαλυφθεί το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Roland Garros, όπου ο γιος του πρωθυπουργού είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο box της Σάκκαρη πανηγυρίζοντας ένθερμα την πορεία της μέχρι τον ημιτελικό.

Μαρία ΣάκκαρηΤένιςΚωνσταντίνος ΜητσοτάκηςWTA Ντόχα