Αθλητισμός|23.02.2022 19:30

Super League: «Διπλό» με άρωμα πλέι οφ ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Λαμία που... κατηφορίζει!

Newsroom

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης στη Λαμία κάνοντας άλμα στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ της Super League. Η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε 2-0 της προβληματικής Λαμίας που υπέστη την πέμπτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα και νιώθει την απειλή του υποβιβασμού. Ο Αστέρας που είχε για πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Μπαράλες και Ριέρα έφτασε τους 35 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 απ' τον ΟΦΗ και στο -1 από Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.

Ο Αστέρας Τρίπολης χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να... καθαρίσει το παιχνίδι. Άνοιξε το σκορ στο 34' μετά από σέντρα του Άλβαρες και εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι του Μπαράλες, ο οποίος έφτασε τα 60 γκολ στη Super League. 

Και τελείωσε το ματς στο 37' οπότε ο Μπαράλες κέρδισε τη μονομαχία στη μεσαία γραμμή, ο Καπίγια μοίρασε στον Ριέρα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σκάψιμο, νίκησε τον Γκαραβέλη σκοράροντας το 2-0.

Λαμία: Γκαραβέλης, Λούκας, Τζανετόπουλος, Βύντρα (46' Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (89' Γκέντσογλου), Τζανδάρης (64' Νούνιες), Τιρόνε (70' Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς (46' Μπανγκουρά), Μανούσος, Τσούκαλος.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένθα, Άλβαρες, Γκαρθία (95' Σιέρα), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Σίτο (46' Τιλίκα), Ριέρα (62' Τασουλής), Καπίγια (92' Κανελλόπουλος), Μπαράλες (95' Ασιέρ Μπενίτο).

Αστέρας ΤρίποληςΛαμία ΠΑΕSuperLeague