Αθλητισμός|23.02.2022 20:17

Άρης για να... παρτΆρης στο ντεμπούτο του Χερμάν Μπούργος!

Newsroom

Πετούσε φωτιές ο Άρης στην πρώτη του Χερμάν Μπούργος! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, οι Κίτρινοι επικράτησαν 3-0 του Ατρόμητου στο Κλεάνθης Βικελίδης σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Super League. Το ντεμπούτο του Αργεντινού στον πάγκο ήταν ιδανικό και πολλά υποσχόμενο καθώς αναπτέρωσε τις ελπίδες για είσοδο στην εξάδα των πλέι οφ.

Ο Άρης κυριάρχησε στο α' ημίχρονο δημιουργώντας καταιγισμό φάσεων. Χαρακτηριστικές ήταν οι τέσσερις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο, με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να σταματάει το εξ επαφής πλασέ του Καμαρά στο 6’, το σουτ του Σούντγκρεν τέσσερα λεπτά μετά αλλά κι αυτό του Μαντσίνι στο 14’ ενώ νωρίτερα ο Σάσα αστόχησε με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση. Η... λύτρωση ήρθε στην τελευταία φάση προτού τελειώσει το ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις, ο Σούντγκρεν έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από τον Σάσα και από κοντά ο Μαντσίνι με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης, που έριξε λίγο τον ρυθμό του, σκόραρε ξανά στο 58' έπειτα από σέντρα του Σάσα και νέα εκτέλεση του Μαντσίνι στην κλειστή γωνία του Γιαννιώτη για το 2-0. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ιτούρμπε στο 83ο λεπτό, οπότε πήρε την πάσα του Μπερτόλιο και πλάσαρε για το τελικό 3-0.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε (88' Σάκιτς), Ντιαγέ (69' Μπερτόγλιο), Μαντσίνι (69' Γκαρσία), Καμαρά.

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας (55' Παπαδόπουλος), Καστεγιάνο (64' Τζοβάρας), Ροτάριου (64' Σπιριντόνοβιτς), Σάλομον (70' Ντένιτς), Έρλιγνκμαρκ, Μουνίθ, Κουλούρης, Κλωναρίδης (70' Άλιμπεκ).

ΑρηςΧερμάν ΜπούργοςSuperLeagueΑτρόμητος