Αθλητισμός|23.02.2022 22:14

Προκαλεί ξανά ο Τζίτζι Μπεκάλι: «Δεν θα ξαναπαίξουν εμβολιασμένοι στη Στεάουα επειδή είναι αδύναμοι»

Newsroom

Τόμοι ολόκληροι μπορούν να γραφτούν για τον βίο και την πολιτεία του Τζίτζι Μπεκάλι. Ο Ρουμάνος άλλοτε μεγαλομάνατζερ και νυν ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, «ξαναχτύπησε» με δηλώσεις που έγιναν viral σε... δευτερόλεπτα. Ο Μπεκάλι, ο οποίος δεν είναι μόνο αρνητής των εμβολίων αλλά και του κορονοϊού γενικότερα, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, τονίζει την... άρνησή του απέναντι στην πανδημία.

Προ καιρού, όταν ο κορονοϊός θέριζε στη χώρα, είχε απαιτήσει να αρχίσει το πρωτάθλημα Ρουμανίας που είχε διακοπεί «κι όποιος πεθάνει, πέθανε», όπως είπε κυνικά. Αργότερα τόνισε ότι αν είχε να επιλέξει μεταξύ του εμβολίου κι ενός όπλου θα προτιμούσε να τον πυροβολήσουν, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο είχε απαγορεύσει στους παίκτες της Στεάουα Βουκουρεστίου να εμβολιαστούν. «Κανείς δεν θα εμβολιαστεί στη Στεάουα. Να ξέρετε πως όταν βλέπω έναν εμβολιασμένο, κρατάω τις αποστάσεις μου, τουλάχιστον δύο μέτρα. Θα δείτε τι θα γίνει σε 1-2 χρόνια» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων...

Αυτή τη φορά ο Μπεκάλι, ο οποίος εννοείται ότι δεν έχει εμβολιαστεί, είπε ότι όσοι είναι εμβολιασμένοι θεωρούνται αδύναμοι και για το λόγο αυτό δεν θα αγωνίζονται στην ομάδα του! Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον 35χρονο επιθετικό της Στεάουα, Κλαούντιου Κεσέρου για τον οποίο σχολίασε: «Είναι καλά, αλλά δεν μπορεί να είναι πια σ' αυτό το επίπεδο. Δεν θέλω να τον προσβάλω, δεν θέλω να στεναχωρηθεί. Λέω αυτό που πιστεύω. Θα γελάσετε, αλλά μπορεί να έχω δίκιο. Ίσως λόγω του εμβολίου. Όσοι εμβολιάζονται χάνουν τις δυνάμεις τους. Η δύναμη όλων των εμβολιασμένων μειώνεται. Δεν θα παίζουν εμβολιασμένοι στην ομάδα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Μπεκάλι όπως μεταδίδουν τα ρουμανικά ΜΜΕ.

Στεάουα ΒουκουρεστίουΡουμανίαΚορονοϊόςΤζίτζι Μπεκάλιεμβόλιο κορονοϊόςαντιεμβολιαστές