Αθλητισμός|26.02.2022 20:27

Η μεγάλη νίκη του μαχητή Κρίστιαν Έρικσεν: Ξανά στο γήπεδο μετά από 259 ημέρες εν μέσω αποθέωσης!

Newsroom

Ο Κρίστιαν Έρικσεν φώναξε και πάλι «παρών»! Οκτώμισι μήνες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκειας της αναμέτρησης της Δανίας με τη Φινλανδία στο Euro, ο Δανός αστέρας πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του σε επίσημο αγώνα και συγκίνησε...

Στο 52' της αναμέτρησης της Μπρέντφορντ με τη Νιούκαστλ, ο Έρικσεν αντικατέστησε τον Γένσεν εν μέσω αποθέωσης καθώς όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι για να τον καταχειροκροτήσει. Μια νίκη ζωής του Δανού άσου, ο οποίος 259 ημέρες μετά από εκείνη τη σοκαριστική πτώση μέσα στο γήπεδο, πάτησε ξανά χορτάρι κι επανήλθε στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ελάχιστη σημασία έχει η απόδοσή του στο διάστημα που αγωνίστηκε, αφού και μόνο η παρουσία του στο γήπεδο αποτελεί μια νίκη της ζωής απέναντι στον θάνατο. Ο Έρικσεν είναι ένας μεγάλος μαχητής που επέστρεψε και ονειρεύεται ήδη την επάνοδό του και στην αγαπημένη του Εθνική Δανίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος η Νιούκαστλ επικράτησε 0-2 της Μπρέντφορντ, την προσπέρασε στη βαθμολογία, έχοντας και δύο ματς λιγότερα, και δείχνει να απομακρύνεται απ' τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κρίστιαν ΕρικσενΜπρέντφορντΝιούκαστλPremier League