Αθλητισμός|26.02.2022 22:00

Super League: Βολική ισοπαλία στο Αγρίνιο για Παναιτωλικό και Βόλο

Newsroom

Παναιτωλικός και Βόλος ήταν αναποτελεσματικοί στην επίθεση και έμειναν τελικά σε ένα... βολικό (0-0) και για τους δύο αποτέλεσμα, αφού βρίσκονται μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ.

Το ματς ήταν καλό στο Αγρίνιο με γρήγορο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Παναιτωλικός και Βόλος όμως σπατάλησαν όλες τις φάσεις τους στην επίθεση και μοιραία έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Ένα αποτέλεσμα που πάντως δεν... χάλασε καμία από τις δύο ομάδες, αφού αμφότερες έφτασαν τους 29 βαθμούς (ο Βόλος έχει και ματς λιγότερο) κάτι που πλέον σημαίνει ότι αν ο Ιωνικός ηττηθεί στην Τούμπα την Κυριακή, θα εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος, τερματίζοντας σίγουρα μέσα στην πρώτη δεκάδα.

Όσον αφορά στην εικόνα και την εξέλιξη του του αγώνα, στο 41' ο Παναιτωλικός έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία του με την κεφαλιά του Νταγκό στο δοκάρι από κόρνερ του Μεντόσα. Ο Βόλος απάντησε στο 89' οπότε ο Φαν Βέερτ είχε δοκάρι με κοντινή προβολή έπειτα από γύρισμα του Ρεγκατέν ενώ στις καθυστερήσεις αμφότερες οι ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαλής ήταν αυτός που σταμάτησε οριακά τον Φερνάντες στην επικίνδυνη αντεπίθεση του Βόλου και στην κόντρα ο Καρέλης που έφυγε από αριστερά και μπήκε στην περιοχή, σούταρε λίγο άουτ. Τελικά, τίποτα δεν άλλαξε και αυτό το 0-0 μπορεί να αφήνει τις δύο ομάδες οριστικά εκτός πλέι-οφ, αλλά τους δίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ και φυσικά αυξάνει ένα ήδη τεράστιο προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Μάρτενσον, Μεντόσα (83' Βέργος), Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους, Καρέλης, Λάρσον, Φλόρες, Νταγκό (72' Ντίας), Μόρσεϊ (33' Ντουάρτε).

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκουλέν, Πουρίτα (46' Μπαρτόλο), Σοάρες, Τσοκάνης, Ορός (81' Νίνης), Φερνάντες, Κορέα (46' Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ.

ΠαναιτωλικόςSuperLeagueΒόλος ΝΠΣ