Αθλητισμός|27.02.2022 09:50

Πόλεμος Ουκρανία: Ουκρανή βολεϊμπολίστρια έβαλε τα κλάματα μόλις είδε πανό συμπαράστασης για την πατρίδα της

Κώστας Ασημακόπουλος

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα και φυσικά όλους τους Έλληνες. Όλοι εύχονται να σταματήσουν οι εχθροπραξίες και η σκέψη όλων είναι στους νεκρούς και στους συγγενείς τους από όποια πλευρά και αν προέρχονται.

Μήνυμα κατά του πολέμου, μήνυμα συμπαράστασης στις συναθλήτριές τους από την Ουκρανία Ροξάνα Ρουσνατσένκο και Μαργαρίτα Στεπανένκο έστειλαν Θέτιδα Βούλας και Παναθηναϊκό στους αγώνες της 23ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Στο γυμναστήριο της Βούλας, οι αθλήτριες της Θέτιδας φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν «STOP WAR NOW», (σταματήστε τώρα τον πόλεμο) οι βολεϊμπολίστριες θέλησαν να στείλουν ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία και να στηρίξουν την αθλήτριά της Ροξάνα Ρουσνατσένκο, η οποία αγωνιά για την οικογένειά της στο Κίεβο.

Συγκινητικές στιγμές εξελίχθηκαν και στον Άγιο Θωμά. Η διαγώνια του Παναθηναϊκού Μαργαρίτα Στεπανένκο ξέσπασε σε λυγμούς στο φινάλε της αναμέτρησης βλέποντας τη στήριξη από τις συμπαίκτριες της αλλά και την υποστήριξη από τον κόσμο που είχε φτιάξει και ένα πανό που έγραφε: «Stop War, Margarita stay strong» (Σταματήστε τον πόλεμο. Μαργαρίτα μείνε δυνατή).

πόλεμοςΡωσίαΚίεβοΟυκρανίαβόλεϊ