Αθλητισμός|28.02.2022 21:57

Με... διπλό Κουλούρη πέρασε απ' τη Ριζούπολη ο Ατρόμητος - Ακυρώθηκαν 4 γκολ του Απόλλωνα ως οφσάιντ!

Newsroom

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε τέσσερα γκολ αλλά δεν μέτρησε κανένα λόγω οφσάιντ κι ο Ατρόμητος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη (0-2) στη Ριζούπολη με διπλό χτύπημα του Κουλούρη. Κάπως έτσι η ομάδα του Περιστερίου πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στη μάχη για την παραμονή στη Super League καθώς αύξησε τη διαφορά στο +7 απ' την Ελαφρά Ταξιαρχία που έκανε ένα ακόμη βήμα προς τον... γκρεμό.

Στο ντεμπούτο του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα, στην έκτη (!) θητεία του στην ομάδα, ο Απόλλων έχασε στις λεπτομέρειες, αφού σκόραρε τέσσερις φορές αλλά δεν μέτρησε καμία! Στο 16΄ο Τσιμπσάχ με κοντινή κεφαλιά σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 38' ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Άλιμπεκ, ενώ στο 44' ο Απόλλων βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ξανά με τον Ντομίνγκες, όμως και πάλι το γκολ ακυρώθηκε σωστά (μέσω VAR) αφού ο Φατιόν στο ξεκίνημα της φάσης ήταν οριακά εκτεθειμένος.

Με ιδανικό τρόπο άρχισε ο Ατρόμητος στο β' ημίχρονο. Οι Περιστεριώτες βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουλούρη στο 48'. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους Γιαννιώτα και Ντάουντα. Ο Νιγηριανός επιθετικός σκόραρε στο 59' με κοντινή κεφαλιά ωστόσο κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το ίδιο σκηνικό συνέβη και στο 64' με τον Ντάουντα να βρίσκει εκ νέου δίχτυα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιαννιώτα και το γκολ να ακυρώνεται από τον επανέλεγχο της φάσης από το VAR. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ τα έπαιξε όλα για όλα χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά ο Κουλούρης «κλείδωσε» την πολύτιμη νίκη του Ατρόμητου με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή στο 92΄ για το 0-2.

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Κότσαρης, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Βιτλής, Κάστρο, Τσίμπσαχ (55' Ντάουντα), Φατιόν, Μαρτίνες (6' Τσιλούλης), Παμλίδης (54' Γιαννιώτας), Ιωαννίδης.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ (89' Σπιριντόνοβιτς), Ροτάριου (82' Κλωναρίδης), Κουλούρης, Άλιμπεκ (83' Έρλινμαργκ).

ΑτρόμητοςSuperLeagueΑπόλλων Σμύρνης