Αθλητισμός|02.03.2022 00:32

FA Cup: Το θαύμα της Μίντλεσμπρο συνεχίζεται! Μετά τη Γιουνάιτεντ πέταξε εκτός Κυπέλλου και την Τότεναμ!

Newsroom

Η απίθανη Μίντλεσμπρο έκανε ξανά το... θαύμα πετώντας εκτός FA Cup την Τότεναμ! Η εκπληκτική ομάδα του Κρις Γουάιλντερ που παίζει στην Championship μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε και τα Σπιρούνια του Αντόνιο Κόντε με 1-0 στην παράταση κι έκλεισε πανηγυρικά θέση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας! Κράτησε με νύχια και με δόντια το 0-0, οδήγησε το ματς στο επιπλέον 30λεπτο και στο 107' πέτυχε το νικητήριο γκολ με ένα εξαιρετικό σουτ του 19χρονου Κόμπουρν για το τελικό 1-0, που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες της Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι γι' άλλη μια σεζόν μένουν εκτός τίτλων...

Προηγουμένως, η γενναία Πιτέρμπορο για 60 λεπτά κατάφερε να βραχυκυκλώσει την μηχανή του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο η κλάση της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε στο τέλος (0-2). Ωστόσο, το πιο σημαντικό σημείο της βραδιάς δεν ήταν κάποιο γκολ αλλά η κίνηση των Πολιτών να δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ζιντσένκο σε μία συμβολική κίνηση που συγκίνησε τον Ουκρανό μεσοαμυντικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Πιτέρμπορο κράτησε για 60 λεπτά όμως στο τέλος οι Πολίτες πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Από δύο ασίστ του Φιλ Φόντεν, ο Μαχρέζ (60’) και ο Γκρίλις (67’) σκόραραν δις και η Μάντσεστερ Σίτι με το 0-2 περιμένει τον επόμενο αντίπαλο της.

Μαζί της πέρασε και η Κρίσταλ Πάλας που βρήκε πολύ σθεναρή αντίσταση από την Στόουκ. Οι Λονδρέζοι άνοιξαν το σκορ στο 53ο λεπτό με τον Κουγιατέ, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Τίμον. Το σκηνικό... μύριζε παράταση, όμως ο Ρίντεβαλντ είχε αντίθετη άποψη και με δικό του γκολ ο Ολλανδός μέσος έστειλε την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά στην επόμενη φάση (82’, 2-1).

Κύπελλο ΑγγλίαςΤότεναμΚρίσταλ ΠάλαςΜάντσεστερ ΣίτιΜίντλεσμπρο