Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου η Άννα Κορακάκη και ο αδερφός της Διονύσης!
NewsroomΗ οικογένεια Κορακάκη διαπρέπει στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής! Μια ημέρα μετά την κατάκτηση του του χρυσού μεταλλίου στα 10 μέτρα πιστόλι, η Άννα Κορακάκη και ο αδερφός της Διονύσης Κορακάκης έφεραν ακόμη ένα μετάλλιο στην Ελλάδα!
Τα αδέρφια Κορακάκη κάνοντας μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια κατέλαβαν την τρίτη θέση στον κόσμο στο μεικτό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι. Αρχικά προκρίθηκαν στην τελική οκτάδα, όπου τέθηκαν αντιμέτωποι για μια θέση στον τελικό με το ισχυρό δίδυμο της Σερβίας, Ζοράνα Αρούνοβιτς και Νταμίρ Μίκετς. Οι εξαιρετικοί Σέρβοι προκρίθηκαν στον τελικό (κι αργότερα πήραν το χρυσό) με σκορ 50 αντί 42,5 των Ελλήνων σκοπευτών, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο. Πρόκειται για ακόμη μια μεγάλη επιτυχία της οικογένειας Κορακάκη, καθώς στο πλευρό της Άννας και του Διονύση, βρίσκεται ο πατέρας και προπονητής του Τάσος Κορακάκης.
- Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του