Αθλητισμός|05.03.2022 19:36

Τέλος ο Βασίλης Δημητριάδης από την ΑΕΚ

Newsroom

Η ΑΕΚ μπαίνει σε ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών και αναδιάρθρωσης καθώς μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη, αποχώρησε απ' το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο άλλοτε θρυλικός παίκτης της Ένωσης και νυν διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε στα Σπάτα και ανακοίνωση την απόφασή της παραίτησής του, ενώ στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους παίκτες και τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ουσιαστικά ο Δημητριάδης είναι ο πρώτος που παραιτείται κατά τη διάρκεια μιας απογοητευτικής σεζόν για την ΑΕΚ που κατά γενική ομολογία έχει αποτύχει αγωνιστικά μένοντας νωρίς εκτός τίτλου, εκτός Ευρώπης και αργότερα κι εκτός Κυπέλλου. Αυτή ήταν η τρίτη θητεία του Βασίλη Δημητριάδη ως γενικού αρχηγού και διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος που φθάνει στο τέλος της.

Αν μη τι άλλο, ο Δημητριάδης αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό σύμβολο για την ΑΕΚ καθώς ως ποδοσφαιριστής έχει πρωταγωνιστήσει στη κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων την περίοδο 1992-1994, ενώ με τον ίδιο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, η ΑΕΚ κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα το 2018, αλλά και δύο κύπελλα, το 2011 και το 2016.

ΑΕΚΒασίλης Δημητριάδης