Μετακομίζει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η Εθνική ομάδα για τα πρώτα δύο ματς του Πογιέτ στο Nations League
NewsroomΑπό το Πανθεσσαλικό θα αρχίσει, όπως όλα δείχνουν, η προσπάθεια της νέας Εθνικής ομάδας του Γκουστάβο Πογιέτ στο Nations League. Πώς προκύπτει αυτή η επιλογή; Απ' τα γήπεδα του λεκανοπεδίου υπάρχει η έγγραφη ενημέρωση προς την ΕΠΟ ότι τον Ιούνιο θα έχουν σπορά στους χλοοτάπητές τους, ενώ το ΟΑΚΑ αναμένεται να φιλοξενήσει και κάποιες συναυλίες.
Ως εκ τούτου, η ΕΠΟ στρέφεται στη λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο χρονικά εντός έδρας ματς του 2ου ομίλου της Γ Κατηγορίας στο Nations League είτε με την Κύπρο είτε με την Εσθονία στις 9 Ιουνίου, ενώ δεύτερο χρονικά παιχνίδι είναι προγραμματισμένο με το Κόσοβο στις 12 Ιουνίου.
Βεβαίως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπογραφεί τις επόμενες μέρες ένα μνημόνιο συνεργασίας της ΕΠΟ με τον Δήμο Βόλου. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί και θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις προσεχώς.
- Όλα τα ψέματα και οι ανακρίβειες που είπε ο Τραμπ από το βήμα του ΟΗΕ
- Γιατί στέλνονται μαζικά sms με φύλλα πορείας σε εφέδρους μέσω gov.gr - Τι ισχύει με την επιστράτευση
- Επιχειρηματίας σχεδιάζει στην Ουρουγουάη την πόλη της... Τεχνητής Νοημοσύνης - Το 2027 θα εγκατασταθούν οι πρώτοι κάτοικοι
- Αν έσκαβες μία τρύπα στη Γη μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις;