Αθλητισμός|05.02.2019 15:54

ΠΑΟΚ: Ολικό «λίφτινγκ» από Λουτσέσκου ενόψει Πανιωνίου

Αντώνης Τσακαλέας

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (6/2, 19:00) με αντίπαλο τον Πανιώνιο για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός αποστολής αρκετούς εκ των ποδοσφαιριστών του βασικού του κορμού.

Συγκεκριμένα οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη, με φόντο την αναμέτρηση της Κυριακής (10/2, 19:30) με τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Ο Χοσέ Κάνιας ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λέο Ζαμπά θα εκτίσει τη ποινή μιας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής.

Για πρώτη φορά, ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην 18άδα και τους έξι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο ρόστερ κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου, με τους Ίνγκασον και Ολιβέιρα να μετέχουν για πρώτη φορά σε αποστολή.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Λύρατζης, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Τόσκα, Μαλεζάς, Ίνγκασον, Σάχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.

ΠΑΟΚΣβέριρ ΙνγκασονΣέρτζιο Ολιβέιρα