Αθλητισμός|09.03.2022 20:11

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η συγκλονιστική στιγμή που ο Σάκχοφ σμίγει με τη σύζυγο και το νεογέννητο παιδί τους

Newsroom

Προ ημερών είχε συγκλονίσει η ιστορία της συζύγου του Ουκρανού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Εβγέν Σάκχοβ, η οποία ήταν έγκυος και γέννησε μέσα σε καταφύγιο στο Κίεβο λόγω της ρωσικής εισβολής και των βομβαρδισμών στην ουκρανική πρωτεύουσα. Τότε ο παίκτης της Ενωσης είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση ποστάροντας τη σύζυγό του με το νεογέννητο παιδί τους και το μήνυμα: «Οι πραγματικοί ήρωες της εποχής μας. Ήρωες δεν είναι αυτοί που πολεμούν, αλλά εκείνοι που γεννούν ζωή. Σε αγαπώ πολύ. Ευχαριστώ Θεέ μου, Δόξα Σοι».

Λίγες ημέρες αργότερα η σύζυγος του Σάκχοβ και το παιδάκι τους κατόρθωσαν να φύγουν από το Κίεβο και να φτάσουν ασφαλείς στα σύνορα Ουκρανίας - Ρουμανίας, όπου τους περίμενε ο άσος της ΑΕΚ. Ο Σάκχοβ πήρε άδεια για μερικές ημέρες από την ομάδα του προκειμένου να υποδεχτεί την οικογένειά του στη Ρουμανία και στη συνέχεια όλοι μαζί να έρθουν στην Ελλάδα.

Η οικογένεια Σάκχοβ επιτέλους έσμιξε έπειτα από μια δύσκολη περίοδο και ο Εβγέν είδε από κοντά για πρώτη φορά το νεογέννητο παιδί του. Η συγκίνηση του ζευγαριού ήταν μεγάλη και καταγράφηκε μέσω μιας φωτογραφίας που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η σύζυγός του. Το ζευγάρι δίνει ένα θερμό φιλί κρατώντας στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειάς...

Εβγέν ΣάκχοβπόλεμοςΟυκρανίαΑΕΚ