Αθλητισμός|10.03.2022 12:00

Άνω-κάτω η Παρί μετά τον αποκλεισμό: Ήρθαν στα χέρια Νεϊμάρ - Ντοναρούμα - Έξαλλος ο Αλ Κελαϊφί απείλησε υπάλληλο της Ρεάλ

Newsroom

Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Παρί Σεν Ζερμέν είχαν πιστέψει ότι η πρόκριση δεν θα χανόταν. Ωστόσο, μολονότι προηγήθηκαν με τον Μπαπέ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, βίωσαν μια τραυματική εμπειρία καθώς σε διάστημα 18 λεπτών (61'-78') δέχθηκαν τρία γκολ απ' τον Μπενζεμά και υπέστησαν έναν σοκαριστικό αποκλεισμό. Το χαστούκι ήταν ηχηρό για την ομάδα του Παρισιού κάτι που αποτυπώθηκε και στις ακραίες αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τέλος της «τιτανομαχίας» με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εντός των αποδυτηρίων της Παρί η κατάσταση ήταν εκρηκτική και τα νεύρα τεντωμένα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ole», το λάθος του Ντοναρούμα απ' το οποίο προήλθε η ισοφάριση των Μερένχες, είχε ως αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη ένταση στο εσωτερικό της ομάδας. Όπως αποκαλύπτει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Νεϊμάρ φέρεται να επέκρινε τον Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος αντέδρασε. Το ίδιο έκανε και ο Βραζιλιάνος σταρ στη συνέχεια με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Εκτός ελέγχου ο Αλ Κελαϊφί

Σε άλλο σημείο στο εσωτερικό του γηπέδου, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήταν εξοργισμένος για την ίδια φάση που οι παίκτες της ομάδας του έπαιξαν ξύλο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, ο Καταριανός επιχειρηματίας εισέβαλλε εν εξάλλω στα αποδυτήρια του Μπερναμπέου ουρλιάζοντας εις βάρος των διαιτητών. Οι φωνές του σχετίζονταν με τη φάση του πρώτου γκολ της Ρεάλ, καθώς έχει προηγηθεί επαφή του Μπενζεμά πάνω στον Ντοναρούμα.

Όπως μετέδωσε το ισπανικό δίκτυο Movistar+, ο πρόεδρος της Παρί και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, Αλ Κελαϊφί, κατέβηκε από τις θέσεις των VIP στα αποδυτήρια ψάχνοντας τους διαιτητές. Σύμφωνα με ορισμένα ρεπορτάζ Ισπανών δημοσιογράφων, έφτασε σε σημείο να κλοτσήσει ακόμη και την πόρτα ενός δωματίου όπου πίστευε ότι ήταν ο χώρος των διαιτητών, αλλά τελικά ήταν το γραφείο ενός αξιωματούχου της Ρεάλ! Ψυχραιμότεροι φέρονται να προσπάθησαν να τον καθησυχάσουν, όμως υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι κλήθηκε να παρέμβει η ασφάλεια του γηπέδου.

Επίσης, σύμφωνα με τη Marca, ο Αλ Κελαϊφί δεν δίστασε μέχρι και να απειλήσει υπάλληλο των Μερένχες! Τη στιγμή της έντασης κάποιος άνθρωπος της Ρεάλ άρχισε να καταγράφει σε βίντεο το ξέσπασμα του Καταριανού, ο οποίος εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο. Ο Αλ Κελαϊφί κινήθηκε απειλητικά εναντίον του φωνάζοντας: «Θα σε σκοτώσω». Αργότερα, ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, ζήτησε να διαγραφεί το υλικό που υπήρχε στο κινητό του υπαλλήλου της Ρεάλ.

ΝεϊμάρChampions LeagueΠαρί Σεν ΖερμένΝασέρ Αλ Κελαϊφί