Αθλητισμός|12.03.2022 21:55

Μοναδική παράσταση απ' τον 37χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο! Πέτυχε το 59ο χατ-τρικ και καθάρισε το ντέρμπι με την Τότεναμ

Newsroom

Είναι πραγματικά στιγμές που τα λόγια χάνουν την αξία τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδηγεί σε κάτι τέτοιο, όμως ο Πορτογάλος - μύθος έκανε ένα ακόμα ασύλληπτο ματς σε μια καριέρα που δεν έχει υπάρχει όμοιά της. Ο CR7 πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ το 59ο χατ-τρικ στην καριέρα του, έγινε εκαι επίσημα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών και έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελπίδα για έξοδο στο Champions League. Στο +2 από την Αρσεναλ με… 4 ματς περισσότερα είναι ο Κόκκινοι Διάβολοι, στο -5 με δύο ματς λιγότερα έπεσαν οι Spurs.

Από νωρίς φάνηκε ότι το ματς θα είναι… ροντέο καθώς στο 12’ ο Φρεντ έδωσε με τακουνάκι στον Ρονάλντο και εκείνος με φωτοβολίδα κοντά στο παραθυράκι τιμώρησε την άμυνα της Τότεναμ αφού κανείς δεν πήγε πάνω του. Στο 26’ ο Νταλότ έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντάιερ, όμως η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35’ με πέναλτι του Κέιν έπειτα από ενέργεια του Κουλουσέβσκι και χέρι του Αλεξ Τέλες. Το 1-1 όμως η Τότεναμ δεν το χάρηκε για πολύ. Τρία λεπτά μετά, ο Μάτιτς πέρασε τέλεια μπαλιά για τον Σάντσο, που έφυγε από αριστερά έβγαλε μόνο του τον Κριστιάνο και εκείνος έδωσε ξανά προβάδισμα στην Γιουνάιτεντ (2-1).

Στο δεύτερο μέρος, ο ανεβασμένος, Κουλουσέβσκι, έδωσε στον Σον αλλά το σουτ του έφυγε έξω και ενώ η Γιουνάιτεντ έδειχνε ότι θα καταφέρει να σβήσει το ματς, στο 72’ δέχθηκε την ισοφάριση έπειτα από γύρισμα του Ρεγιλόν και προβολή του Μαγκουάιρ, που έβαλε αυτογκόλ (2-2). Ο Ρονάλντο έκανε σουτάρα στο 77’ όμως ο Γιορίς είχε την απάντηση, κάτι που δυστυχώς για τον Γάλλο keeper δεν συνέβη στο 81’ όταν μετά το φάουλ του Τέλες ο Πορτογάλος στάθηκε στον αέρα και με κεφαλιά-τούβλο, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Κριστιάνο ΡονάλντοΤότεναμΜάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier League