Αθλητισμός|13.03.2022 20:11

Στήριξη σε Αμπράμοβιτς από οπαδούς της Τσέλσι - Σκόραρε και ξέσπασε σε κλάματα ο Ουκρανός Γιαρμολένκο

Newsroom

Κόντρα στα προβλήματά της η Τσέλσι πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη Νιούκαστλ με 1-0. Ο Χάβερτς σκόραρε στο 89' το νικητήριο γκολ σε ένα ξέσπασμα των Μπλε που τις τελευταίες ημέρες βιώνουν τις πιο περίεργες και δύσκολες ημέρες των τελευταίων 20 ετών λόγω της ανακοίνωσης περί αποχώρησης του Ρομάν Αμπράμοβιτς απ' την ιδιοκτησία του συλλόγου αλλά και των κυρώσεων που έχουν επιβάλλει οι βρετανικές αρχές στον Ρώσο μεγιστάνα κάτι που φέρνει τους Λονδρέζους στα πρόθυρα του οικονομικού κραχ.

Οι οπαδοί της Τσέλσι πάντως συνεχίζουν να στηρίζουν με κάθε τρόπο τον Αμπράμοβιτς. Μερικοί εξ αυτών φορούσαν μάσκες του Ρώσου ολιγάρχη, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα υπέρ του, ενώ και το περίφημο πανό με την αναγραφή «The Roman Empire» παρέμεινε στη θέση του στο Στάμφορντ Μπριτζ, αφού οι φίλοι των Μπλε δεν λησμονούν τη συνεισφορά του Ρώσου παρά το εχθρικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί εις βάρος του λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Την ίδια ώρα, μολονότι η Three, βασική χορηγός στη φανέλα της Τσέλσι, αλλά και η Hyundai με τη Zapp έχουν διακόψει τη συνεργασία τους με την ομάδα, τα λογότυπά τους δεν αφαιρέθηκαν απ' τις φανέλες καθώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα επί του παρόντος λόγω των κυρώσεων. Πάντως το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports προχώρησε στην αφαίρεση των χορηγών της Τσέλσι στην διάρκεια της παρουσίασης της ομάδας!

Την ίδια ώρα, η Γουλβς πέρασε από το «Γκούντισον Παρκ» επικρατώντας 1-0 της Έβερτον με γκολ του Κόαντι και βύθισε στην απόγνωση την ομάδα του Μερσεσάιντ, που τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κένι στο 78΄.

Απίστευτη ανατροπή και νίκη πανηγύρισε η Λιντς, την πρώτη επί ημερών του Τζέσε Μαρς στον πάγκο της. Τα «παγώνια» έχαναν στην έδρα τους από τη Νόριτς (στον πάγκο ο Γιαννούλης) ως το 90΄+1, αλλά με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά στις καθυστερήσεις νίκησαν κι ανάσαναν, αφήνοντας τελευταία τα «καναρίνια».

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε και η Γουότφορντ με 2-1 επί της Σαουθάμπτον, πιάνοντας την Έβερτον στη 17η θέση.

Τέλος, πολύ σημαντική νίκη που την κρατά ζωντανή στη μάχη της τετράδας πέτυχε η Γουέστ Χαμ, επικρατώντας 2-1 της Άστον Βίλα. Ο Γιαρμολένκο στο 70’ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Φορνάλς στο 82’ έκανε και το 2-0. Οι «χωριάτες» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με γκολ του Ράμσεϊ. Όταν ο Ουκρανός Γιαρμολένκο σκόραρε δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα λόγω όσων συμβαίνουν στη χώρα του.

ΕβερτονΤσέλσιΛιντςΡομάν ΑμπράμοβιτςPremier LeagueΟυκρανία