Αθλητισμός|01.03.2019 16:53

ΠΑΟΚ-Τενερίφη 77-85: Λύγισε στο τέλος ο «δικέφαλος»

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε φιλότιμα απέναντι στην Τενερίφη, ήταν άκρως ανταγωνιστικός για 40 λεπτά παρά την απουσία του τραυματία Φιλ Γκος όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Οι Ισπανοί επικράτησαν  με  77-85 στην Θεσσαλονίκη με τον Δικέφαλο του Βορρά να προκρίνεται τελικά στους «16» της διοργάνωσης ως 4ος καθώς η Ναντέρ επικράτησε της Χολόν στο Ισραήλ και κατέκτησε αυτή την 3η θέση στον όμιλο.

Θυμίζουμε πως η κλήρωση για την επόμενη φάση του BasketBall Champions League θα γίνει την προσεχή Παρασκευή εκεί όπου ο ΠΑΟΚ (όπως και οι άλλες δυο ελληνικές ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους. Πολύ καλή εμφάνιση για τον Δικέφαλο χθες πραγματοποίησαν οι :Χάτσερ (20π.) και Χρυσικόπουλος(15π.). 

Σήμερα στην «μάχη» του BCL ΑΕΚ και Προμηθέας

H AEK υποδέχεται σήμερα (στις 9.30 μ.μ./NS1) την Αντβέρπ. Με νίκη η «Ένωση» θα κατακτήσει την 1η θέση του 3ου ομίλου. Η ΑΕΚ θα βγει 2η μόνο αν χάσει και ταυτόχρονα η Χάποελ Ιερουσαλήμ κερδίσει την Ντιζόν.

Ο Προμηθέας δυο ώρες νωρίτερα, στις 7.30 μ.μ.(NS2) θα αντιμετωπίσει στην Ιταλία την Μπολόνια. Η ομάδα της Πάτρας μπορεί να βγει 2η μόνο αν κερδίσει με 11 πόντους διαφορά ενώ αν χάσει θα κατακτήσει την 3η θέση.

Basketball Champions LeagueΠΑΟΚ