Αθλητισμός|14.03.2022 23:54

La Liga: Πάρτι τίτλου της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μαγιόρκα - Στο +10 απ' τη Σεβίλλη με υπερφορμαρισμένους Μπενζεμά και Βινίσιους

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την επέλασή της προς την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε ένα επιβλητικό πέρασμα απ' την έδρα της Μαγιόρκα, όπου επικράτησε 0-3 και βρέθηκε στο +10 απ' τη δεύτερη Σεβίλλη. Μολονότι απομένουν δέκα αγωνιστικές για το φινάλε, είναι πλέον βέβαιο -με βάση και την εικόνα των ομάδων- ότι η Βασίλισσα θα φορέσει ξανά το στέμμα της στη La Liga.

Η Μαγιόρκα δυσκόλεψε για ένα ημίχρονο τους Μερένχες, οι οποίοι έλυσαν τον γρίφο στο 55'. Σε εκείνο το σημείο ο υπερφορμαρισμένος Βινίσιους, έπειτα από ασίστ του Μπενζεμά, άνοιξε το σκορ κι όλα έγιναν ευκολότερα για τους Μαδριλένους που πάτησαν γκάζι για το 0-3. Με δύο γκολ του ασταμάτητου Μπενζεμά, ο οποίος μετά το χατ-τρικ επί της Παρί, σκόραρε δύο φορές απέναντι στη Μαγιόρκα (76', 82') και διαμόρφωσε το τελικό σκορ φτάνοντας τα 22 γκολ στο πρωτάθλημα και τις 11 ασίστ!

Παράλληλα, η Μαγιόρκα βρίσκεται μόλις στο +2 από την 18η Κάντιθ και η μάχη της παραμονής στο ισπανικό πρωτάθλημα μαίνεται καθώς η 15η Χετάφε με την 20ή Λεβάντε απέχουν μόλις εννέα βαθμούς.

La LigaΜαγιόρκαΚαρίμ ΜπενζεμάΡεαλ Μαδρίτης