Αθλητισμός|18.03.2022 14:03

Τρομερό βίντεο του ΠΑΟΚ: «Νομίζετε ότι είναι εύκολο να πας στα προημιτελικά; Για πείτε το στον Βιεϊρίνια»

Newsroom

«Νομίζετε ότι είναι εύκολο να πας στα προημιτελικά; Για πείτε το στον Βιεϊρίνια». Με αυτή τη φράση συνοδεύει το βίντεο που ανήρτησε στην επίσημη σελίδα στο Facebook o ΠΑΟΚ, από το ιστορικό βράδυ στο Βέλγιο, όπου η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κέρδισε τη Γάνδη με 1-2 και πήρε μία μεγάλη πρόκριση στους 8 του UEFA Europa Conference League 2021-22.

 

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Γάνδη, ανέφερε ότι ως αρχηγός πρέπει να δίνει το παράδειγμα, παρά τον τραυματισμό που υπέστη. Παράλληλα ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου τόνισε ότι ήταν ηρωϊκή η εμφάνιση όλης της ομάδας, αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια: Για το πως ολοκλήρωσε το ματς: «Έκανα 6 ράμματα. Ηρωική είναι η εμφάνιση όλης της ομάδας και στα δύο ματς. Γράψαμε ξανά ιστορία. Βοηθήσαμε και την Ελλάδα με τους βαθμούς. Σκεφτόμαστε όμως πλέον το παιχνίδι της Κυριακής".

Για το αν μίλησε με τη γυναίκα του, μετά το χτύπημα στο κεφάλι: «Μιλήσαμε μετά το ματς, γιατί πάντα ανησυχεί. Ήδη με προσέχει, θα πρέπει να με προσέχει τώρα λίγο παραπάνω (γέλια)». Όσον αφορά το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, ότι θα μας πιέσουν, ότι θα παίξουν με μακρινές μπαλιές στην πλάτη μας. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Με βοήθησε και η είσοδος του Σίντκλει, κλείσαμε τη δεξιά πλευρά που στο πρώτο μέρος γίνονταν από εκεί οι επιθέσεις της Γάνδης».

Γιατί δεν βγήκε από το ματς παρά τον τραυματισμό του: «Ως αρχηγός πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Αν και ζαλισμένος ήθελα να βοηθήσω την ομάδα».

ΠΑΟΚειδήσεις τώραποδόσφαιροUEFAΑντελίνο Αντρε ΒιεϊρίνιαΓάνδη