Αθλητισμός|21.03.2022 18:50

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Στέφανος Δέδας ως βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη - Σε αναζήτηση προπονητή η ΑΕΚ

Newsroom

Στον δρόμο για τη Μόσχα βρίσκεται ο Στέφανος Δέδας. Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να σπάσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, το οποίο έχει ισχύ ως το 2023 και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό τη ρωσική πρωτεύουσα. Ο Δέδας αναμένεται να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλευρό του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς καλύψει το κενό του Ανδρέα Πιστιόλη, που αποχώρησε για τη Γαλατασαράι.

Από τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ κατέθεσε επίσημη πρόταση ο Δέδας δήλωσε εξαρχής θετικός στην προοπτική μετακόμισης στη ρωσική πρωτεύουσα προκειμένου να εργαστεί σε έναν απ' τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οργανισμούς στο μπάσκετ. Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ αναζητούν ήδη τον επόμενο προπονητή της ομάδας δίχως όμως να έχει ξεκαθαρίσει αν θα πορευτεί η ομάδα με υπηρεσιακό προπονητή τον Σάββα Συμεωνίδη ή θα κινηθεί στη... δεξαμενή των προπονητών που είναι ελεύθεροι στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη αυτή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους Κιτρινόμαυρους, που σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν καλούνται να κάνουν αναπροσαρμογή των πλάνων και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να πορευτούν με νέο προπονητή προσεχώς.

ΤΣΣΚΑ ΜόσχαςΑΕΚΣτέφανος Δέδας