Αθλητισμός|22.03.2022 20:28

Στο Λονδίνο για να πλειοδοτήσει για την Τσέλσι η οικογένεια Ρίκετς αλλά και για να καθησυχάσει τους οπαδούς

Newsroom

Έτοιμη για να αγοράσει την Τσέλσι στη μετά Ρομάν Αμπράμοβιτς εποχή εμφανίζεται η οικογένεια Ρίκετς. Οι ιδιοκτήτες της φημισμένης ομάδας μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, Σικάγο Καμπς, θέλουν διακαώς να εισέλθουν στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στο ιλουστρασιόν πρωτάθλημα της Premier League.

Για το λόγο αυτό μέλη της οικογένειας Ρίκετς μαζί με μεγαλοστελέχη της εταιρείας ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να πλειοδοτήσουν για τον λονδρέζικο σύλλογο αλλά παράλληλα και για να πείσουν τους οπαδούς του συλλόγου ότι θέλουν να διατηρήσουν τους Μπλε στο υψηλότερο επίπεδο. Οι φίλοι της ομάδας αντέδρασαν στο άκουσμα της είδησης ότι οι Ρίκετς προπορεύονται στην κούρσα για την διαδοχή στην Τσέλσι διότι αφενός κατά το παρελθόν ο πατριάρχης της οικογένειας Τζόε Ρίκετς είχε κατηγορηθεί για email με ρατσιστικό περιεχόμενο, αφετέρου ο τρόπος διοίκησης των Καμπς δεν πείθει τους σκληροπυρηνικούς ότι έχουν τις προϋποθέσεις για να χτυπήσουν στα ίσια τους Άραβες της Σίτι αλλά και το αμερικάνικο μοντέλο της Λίβερπουλ που όμως είναι περισσότερο... προπονητοκεντρικό λόγω Γιούργκεν Κλοπ.

Επίσης, θα υπάρξει συνάντηση και με την Chelsea Pitch Owners PLC, την εταιρεία που έχει αναλάβει την ανοικοδόμηση του Στάμφορντ Μπριτζ.

Η οικογένεια Ρίκετς, σε συνεργασία με τον μεγιστάνα ιδρυτή της Citadel, Κεν Γκρίφιν, δημιούργησε έναν επενδυτικό όμιλο, προκειμένου να προχωρήσουν στην εξαγορά του ιστορικού αγγλικού συλλόγου.

Premier LeagueΡομάν ΑμπράμοβιτςΤσέλσι