Αθλητισμός|24.03.2022 22:39

Άρης: Συγκίνηση στην εκδήλωση για τα 108 χρόνια - Μετονομάζεται σε «Άλκης Καμπανός» η θύρα 7 του «Κλ. Βικελίδης» - Αποσύρονται οι φανέλες με το 19

Newsroom

Έντονα ήταν τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Άρη για τα 108 χρόνια απ' την ίδρυση του συλλόγου. Η εκδήλωση έγινε στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού και ουδείς βεβαίως μπορούσε να γιορτάσει. Το αντίθετο συνέβη καθώς ουσιαστικά στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η μνήμη του νεαρού φίλου των Κιτρίνων που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο «Nick Galis Hall» ανακοινώθηκε ότι η Θύρα 7 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα πάρει το όνομα, «Άλκης Καμπανός». Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, όταν πήρε το λόγο για έναν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ως φόρος τιμής και μνήμης στον αδικοχαμένο Άλκη , η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα πάρει το όνομά του 19χρονου. Με την έναρξη και πάλι των πλέι οφ, όπου ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ στην έδρα του, θα γίνουν και τα «εγκαίνια».

Παράλληλα, στην αυλαία της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε ότι αποσύρεται η φανέλα με το νούμερο 19 από τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την ΚΑΕ Άρης. Ο πρόεδρος του Α.Σ. και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Άννα Ευθυμίου, έδωσαν στους φίλους του Άλκη Καμπανού μία κορνίζα με τη φανέλα η οποία αποσύρεται και θα σταλεί στους γονείς του 19χρονου, στη Βέροια.

ειδήσεις τώραΑρηςΆλκης Καμπανός