Άρης: Συγκίνηση στην εκδήλωση για τα 108 χρόνια - Μετονομάζεται σε «Άλκης Καμπανός» η θύρα 7 του «Κλ. Βικελίδης» - Αποσύρονται οι φανέλες με το 19
NewsroomΈντονα ήταν τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Άρη για τα 108 χρόνια απ' την ίδρυση του συλλόγου. Η εκδήλωση έγινε στη σκιά της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού και ουδείς βεβαίως μπορούσε να γιορτάσει. Το αντίθετο συνέβη καθώς ουσιαστικά στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η μνήμη του νεαρού φίλου των Κιτρίνων που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο «Nick Galis Hall» ανακοινώθηκε ότι η Θύρα 7 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα πάρει το όνομα, «Άλκης Καμπανός». Όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, όταν πήρε το λόγο για έναν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ως φόρος τιμής και μνήμης στον αδικοχαμένο Άλκη , η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα πάρει το όνομά του 19χρονου. Με την έναρξη και πάλι των πλέι οφ, όπου ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ στην έδρα του, θα γίνουν και τα «εγκαίνια».
Παράλληλα, στην αυλαία της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Α.Σ., Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε ότι αποσύρεται η φανέλα με το νούμερο 19 από τα τμήματα του Ερασιτέχνη και την ΚΑΕ Άρης. Ο πρόεδρος του Α.Σ. και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Άννα Ευθυμίου, έδωσαν στους φίλους του Άλκη Καμπανού μία κορνίζα με τη φανέλα η οποία αποσύρεται και θα σταλεί στους γονείς του 19χρονου, στη Βέροια.
- Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2 - Ένας νεκρός, δύο εγκλωβισμένοι
- Καταιγίδες και κεραυνοί στην Αθήνα: Η προειδοποίηση Κολυδά για την Αττική και το 48ωρο κακοκαιρίας
- Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των αποσκευών
- Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος