Αθλητισμός|27.03.2022 17:26

Ρίχνει «βόμβα» με Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι η Μπαρτσελόνα;

Newsroom

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ανοίγει την πόρτα της εξόδου απ' την Μπάγερν Μονάχου και ταράζει τα νερά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο κορυφαίος Πολωνός στράικερ δεν πρόκειται να αφήσει τους Βαυαρούς αν δεν έχει συμφωνήσει με άλλο κορυφαίο σύλλογο. Και σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που φλερτάρει έντονα με τον αρχισκόρερ της Μπάγερν.

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το «Sport Italia» αναφέρουν ότι οι Μπλαουγκράνα έχουν φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον 33χρονο Πολωνό επιθετικό προκειμένου να μετακομίσει στη Βαρκελώνη το προσεχές καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του βεβαίως δεν λήγει με τη γερμανική ομάδα το ερχόμενο καλοκαιρί αλλά το 2023 γεγονός που συνεπάγεται ότι θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα λέγεται ότι ο Λέβα το τελευταίο διάστημα πιέζει τον εκπρόσωπό του, μεγαλοατζέντη, Πίνι Ζαχάβι ούτως ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να αποχωρήσει πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το ιταλικό ρεπορτάζ ο επικεφαλής της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό μεταξύ 50-60 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή η Μπάγερν έχει αρχίσει να φλερτάρει με τον Νορβηγό Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Πολωνού.

ειδήσεις τώραBundesligaΜπαρτσελόναΡόμπερτ ΛεβαντόφσκιΜπάγερν ΜονάχουLa Liga