Αθλητισμός|31.03.2022 12:33

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ξημέρωσε μια ιστορική μέρα - Γήπεδο μέχρι το τέλος του 2024»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ψήφισε υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και της μετακόμισης της ομάδας απ' τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον Βοτανικό σε μια ιστορική μέρα για τον σύλλογο καθώς για πρώτη φορά έπειτα από δεκαετίες μοιάζει πιο εφικτή από ποτέ η κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου αλλά και νέων αθλητικών εγκαταστάσεων για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Τριφυλλιού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την επομένη της δραματικής και συνάμα ιστορικής ψηφοφορίας εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση κάνοντας λόγο για σπουδαία ημέρα για τον σύλλογο. Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Τριφυλλιού έχοντας πλέον τη λαϊκή βούληση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «θα κάνει τα πάντα» προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο ακόμη και στο τέλος του 2024! Τουτέστιν σε δυόμισι χρόνια από σήμερα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: «Ξημέρωσε μια σπουδαία και ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό μας! Μετά από μία άρτια εκλογική διαδικασία πραγματοποιούμε το κοινό μας όραμα, θέτοντας τις βάσεις για έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η ΠΑΕ αφήνουν το ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας, το σπίτι τους, τη Λεωφόρο, προκειμένου να αποκτήσουν στον Βοτανικό τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για το σύνολο των τμημάτων τους. Πλέον, έχοντας και τη δύναμη της λαϊκής βούλησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα ώστε να τηρηθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να είναι έτοιμο το γήπεδο ακόμα και στο τέλος του 2024».

Βοτανικόςγήπεδο ΠαναθηναϊκούΔιπλή ανάπλασηΛεωφόρος ΑλεξάνδραςΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώρα