Αθλητισμός|07.02.2019 09:59

Η Γιούλια το «μαύρο το πιστόλι» - Εκρηκτική Ρωσίδα παρουσιάστρια

Κώστας Ασημακόπουλος

«Το καθήκον μου εγώ το έκανα, σας έφερα το μαύρο το πιστόλι, γι αυτό διαρκείας πάρτε όλοι» φέρεται να είπε ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας χόκεϊ της HC Σπαρτάκ. Και μπορεί να μην έφερε τον... Πίου αλλά το βαρύ πυροβολικό και παρουσιάστρια του αθλήματος Γιούλια Ουσάκοβα η οποία ηγείται της νέας καμπάνιας προβολής για την εγγραφή νέων μελών στον σύλλογο.

Η 28χρονη καλλονή πρωταγωνίστησε σε νέα φωτογράφηση με τις φανέλες και τα αξεσουάρ της ομάδας σε σημείο που να προκαλέσει τα σχόλια των πιο συντηρητικών.

«Είναι μόνο μία φωτογράφηση για καλό σκοπό και για να προβληθεί η Σπαρτάκ. Δεν υπάρχει τίποτα το προκλητικό και το σεξιστικό. Συνεργάζομαι με την διοίκηση της Σπαρτάκ και κάθε φορά που κάνουμε μία φωτογραφική καμπάνια προβολής υπάρχουν θετικές και αρνητικές αντιδράσεις όμως πιστεύω πως κάποιοι είναι υπερβολικοί ή απλά ζηλεύουν», δήλωσε η Γιούλα Ουσάκοβα.

«Ερχεται φωτογράφηση στον πάγο»

H εντυπωσιακή Γιούλια επιφυλάχθηκε για ακόμα μεγαλύτερες αποκαλύψεις στο άμεσο μέλλον: «Δεν πιστεύω πως αυτή ήταν μία προκλητική φωτογράφηση. Δεν υπήρχαν σεξιστικά υπονοούμενα. Είναι φωτεινές φωτογραφίες με ξεκάθαρο θέμα, χωρίς προκλήσεις. Αλλωστε σε λίγες μέρες θα βγει στη δημοσιότητα και δεύτερη καμπάνια με φωτογραφίες πάνω στον πάγο».

Ολα αυτά συμβαίνουν ενώ ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις για την φωτογράφηση που είχε κάνει τον Οκτώβριο η Γιούλια Ουσάκοβα όντας ημίγυμνη πάνω σε ένα τραπέζι φυσικοθεραπείας στα αποδυτήρια της Σπαρτάκ. Πολλοί τότε είχαν αναρωτηθεί για το τι γύρευε η Ουσάκοβα στο τραπέζι φυσικοθεραπείας στα αποδυτήρια της Σπαρτάκ μιας και ο σύλλογος δεν διαθέτει γυναικεία ομάδα χόκεϊ...

T

«Ετσι βρήκα ισορροπία»

Πάντως η ίδια ακόμα και σε αυτές τις προκλήσεις έχει την απάντηση της: «Ο αδελφός μου προσπάθησε να μου μάθει χόκεϊ και εγώ ξεκίνησα προπονήσεις όμως απέτυχα παταγωδώς. Δεν θα ήμουν μία καλή αθλήτρια. Ευτυχώς όμως η ενασχόληση μου με την αθλητική δημοσιογραφία αλλά και την ομάδα χόκεϊ της Σπαρτάκ μου έφεραν ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

παρουσιάστριαΓιούλια Ουσάκοβαφωτογράφησηχόκεϊ