Αθλητισμός|02.04.2022 22:59

Επέστρεψε στις νίκες και στο +12 η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη συντριβή απ' την Μπαρτσελόνα

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε αντίδραση μετά τη συντριβή απ' την Μπαρτσελόνα Σαντιάγκο Μπερναμπέου και πέρασε από το Βίγο με 2-1 επί της Θέλτα. Οκτώ αγωνιστικές οκτώ πριν από το φινάλε οι Μερένχες έχουν αγκαλιάσει τον τίτλο περιμένοντας απλώς να κλειδώσει και μαθηματικά.

Ο Καρίμ Μπενζεμά εκτέλεσε τρία πέναλτι (19΄,64΄,69΄), ευστόχησε στα πρώτο και στο τρίτο (στο δεύτερο νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ) και οι Μερένχες ανέβασαν τη διαφορά στο +12 από την Σεβίλη, η οποία για να διατηρήσει κάποιες ελάχιστες ελπίδες προκειμένου να καλύψει τη διαφορά από τη Βασίλισσα, θα πρέπει το βράδυ της Κυριακής (3/04, 22:00) να περάσει το εμπόδιο της εξαιρετικά φορμαρισμένης επί των ημερών του Τσάβι, Μπαρτσελόνα, στο Καμπ Νόου.

Στο μεταξύ, η ουραγός της βαθμολογίας Λεβάντε νίκησε με 2-0 τη Βιγιαρεάλ, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, και πήρε «οξυγόνο» για να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μοράλες στο 69ο και στις καθυστερήσεις.

Νωρίτερα, η Χετάφε νίκησε με 1-0 τη Μαγιόρκα και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 82ο λεπτό με πέναλτι του Μπόρχα Μαγιοράλ.

La LigaΡεαλ ΜαδρίτηςΘέλταειδήσεις τώρα