Αθλητισμός|05.04.2022 20:31

Πάει Λισσαβόνα με χρυσό συμβόλαιο για λογαριασμό της Σπόρτινγκ ο Μπακασέτας! Πληρώνουν ρήτρα 12 εκατ. ευρώ τα Λιοντάρια

Newsroom

Συμφωνία του Τάσου Μπακασέτα με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αποκαλύπτουν τουρκικά ΜΜΕ. Η εφημερίδα Fanatik και ο τηλεοπτικός σταθμός Haber Turk, αναφέρουν μάλιστα ότι ο μάνατζερ του 28χρονου παίκτη έχει δώσει τα χέρια με τον πορτογαλικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν! Η Σπόρτινγκ προσπάθησε και τον Ιανουάριο να αποκτήσει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας καταβάλλοντας την ρήτρα αξίας 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο παίκτης ήταν αρνητικός λέγοντας ότι προέχει η κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία προκειμένου ακολούθως να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για μεταγραφή.

«Η Σπόρτινγκ και η Τορίνο είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον Έλληνα παίκτη αλλά ο Μπακασέτας επέλεξε  Λισσαβόνα. Ο μάνατζερ του 28χρονου παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης, έχει δώσει τα χέρια με τον πορτογαλικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν», τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ που συμπληρώνουν ότι «η Σπόρτινγκ συμφώνησε να πληρώσει τα 12 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Ο Μπακασέτας θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Κέρδιζε 1,25 εκατ. ευρώ ετησίως από την Τραμπζονσπόρ και τώρα θα λαμβάνει κάθε χρόνο 2,5 εκατ. ευρώ από τον πορτογαλικό σύλλογο».

Ο Mπακασέτας είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί η Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία. Συνολικά εφέτος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 35 παιχνίδια έχοντας 8 γκολ και 8 ασίστ.

Τάσος ΜπακασέταςΤραμπζονσπόρΣπόρτινγκ Λισσαβόνας