Χάος στη Μασσαλία: Χούλιγκαν της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο της διοίκησης του ΠΑΟΚ - Συμπλοκές σε όλη την πόλη
NewsroomΆγρια ήταν η νύχτα στη Μασσαλία καθώς χούλιγκαν της Μαρσέιγ μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την πόλη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τον προημιτελικό του Europa Conference League. Η παρουσία 3.000 οπαδών του Δικεφάλου στη μεγαλούπολη του γαλλικού νότου, φαίνεται ότι... ενόχλησε τους χούλιγκαν της Μαρσέιγ που βγήκαν στους δρόμους με σκοπό τα επεισόδια και τις συμπλοκές. Είναι ενδεικτικό ότι κυκλοφορούν στα social media πολλά βίντεο με εντάσεις και μάχες σε διάφορα σημεία της πόλης.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το SDNA, αργά το βράδυ της Τετάρτης, χούλιγκαν της γαλλικής ομάδας επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, αλλά και περίπου 40 φίλαθλοι του Δικεφάλου. Υπήρξε ένταση στους γύρω δρόμους με ρίψη αντικειμένων, φωτοβολίδων και δεκάδων βεγγαλικών, ενώ υπήρξαν μικροτραυματισμοί και υλικές ζημιές σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Μάλιστα χρειάστηκε να παρέμβει ισχυρή δύναμη της γαλλικής αστυνομίας και των ειδικών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να τερματιστεί η επίθεση και να απομακρυνθούν οι χούλιγκανς της Μαρσέιγ.
- Η γαλλική ακροδεξιά «τρίβει τα χέρια της» μέσα στο χάος - Πώς Λεπέν και Μπαρντελά στήνουν προεκλογικό σκηνικό
- Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
- «Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
- Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!