Αθλητισμός|08.04.2022 00:45

Europa Conference League: Έκανε ξανά «κηδεία» με ανατροπή στη Ρόμα η απίθανη Μπόντο Γκλιμτ!

Newsroom

Στον απόηχο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, η απίθανη Μπόντο Γκλιμτ έκανε και πάλι το θαύμα της κι εξακολουθεί να ονειρεύεται. Οι εκπληκτικοί Νορβηγοί νίκησαν και πάλι τη Ρόμα με 2-1 αυτή τη φορά με ανατροπή και κρατάνε... ορθάνοιχτο το «παράθυρο» της πρόκρισης στην τετράδα του Europa Conference League.

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα για τους Ρωμαίους και τον Ζοσέ Μουρίνιο, που πριν από λίγους μήνες είχαν γνωρίσει το διασυρμό (6-1) στο ίδιο γήπεδο. Κι αυτή τη φορά, μολονότι ο Πορτογάλος κόουτς είδε την ομάδα του να προηγείται με τον Λορέντσο Πελεγκρίνι σε ένα κομβικό σημείο (43΄), στη συνέχεια γύρισε τον διακόπτη κι ακολούθησε... μπλακ άουτ. Στο 56΄ την απάντηση έδωσε ο Ούρλικ Σάλτνες, ο παλαιότερος παίκτης και αρχηγός της Μπόντο για το 1-1, ενώ στο 89΄ ο Ούγκο Βέτλεσεν διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Την ίδια ώρα στο «Κινγκ Πάουερ» η Λέστερ και η Αϊντχόφεν έμειναν στο 0-0 σ΄ένα ματς με εξαιρετικό θέαμα στο α΄ ημίχρονο, αλλά πολύ χειρότερο στο β΄ κι ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς. Νωρίτερα, η Φέγενορντ και η Σπάρτα παρουσίασαν ένα «χορταστικό» 3-3 στο Ρότερνταμ. Όπως γίνεται αντιληπτό όλες οι αναμετρήσεις των προημιτελικών παραμένουν ανοιχτές ενόψει των αγώνων ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (14/4).

Αποτελέσματα

Φέγενορντ - Σλάβια Πράγας 3-3 (10΄ Σινιστέρα, 74΄ Σενέσι, 86΄ Κιοκτσού - 41΄ Ολαγίνκα, 67΄ Σορ, 90+5΄ Τραορέ)

Μπόντο Γκλιμτ - Ρόμα 2-1 (56΄ Σάλτνες, 89΄ Βέτλεσεν - 43΄ Πελεγκρίνι)

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 2-1 (13΄ Ζέρσον, 45΄ Παγέ - 48΄ Ελ Καντουρί)

Λέστερ - Αϊντχόφεν 0-0

ΛέστερΑϊντχόφενΣλάβια ΠράγαςρομάΜπόντο ΓκλιμτΦέγενορντEuropa Conference League