Αθλητισμός|08.04.2022 23:59

Euroleague: Οριστικά δεύτερος ο Ολυμπιακός - Με Μονακό στα πλέι οφ

Newsroom

Η Ρεάλ Μαδρίτης... αυτοκτόνησε απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και έστειλε οριστικά τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση. Κόντρα στην Μονακό του Μάικ Τζέιμς οι Πειραιώτες για μια θέση στο Final Four της Euroleague.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε τον έλεγχο του αγώνα με την Μπάγερν για 25 λεπτά, αλλά... λύγισε στην τελική ευθεία και υποχώρησε στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 18-10. Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την εξαιρετική πορεία τους στην Euroleague στη δεύτερη θέση, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία της Αρμάνι Μιλάνο (19-9). Για τον λόγο αυτό, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρει στα πλέι οφ τη σίγουρα έβδομη Μονακό, με την πρόκριση να... περνάει από το ΣΕΦ, καθώς ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Με το τέλος των αγώνων της Παρασκευής (8/4) κλείδωσαν τα ζευγάρια Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και Ολυμπιακός-Μονακό, ενώ μετά το παιχνίδι της Μακάμπι με τη Φενέρ στις 13 Απριλίου θα κριθούν και τα άλλα δύο ζευγάρια. Αν η Μακάμπι κερδίσει την αδιάφορη Φενέρμπαχτσε τότε βγαίνει πέμπτη και παίζει με μειονέκτημα έδρας κόντρα στη Ρεάλ, ενώ η Εφές θα πάει πάνω στην Αρμάνι. Αν όμως χάσει η Μακάμπι τότε αυτή θα παίξει με την Αρμάνι και το άλλο ζευγάρι θα είναι το Ρεάλ-Εφές.

ΜονακόΟλυμπιακόςEuroleague