Αθλητισμός|10.04.2022 18:33

Ο Ζοσέ Μπότο στο Total Football του OPEN απόψε στις 22.15

Newsroom

Η πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Ζοσέ Μπότο έρχεται απόψε στο OPEN, ειδικά για σήμερα με ώρα έναρξης 22.15, αμέσως μετά το τέλος της έκτακτης εκπομπής για τις γαλλικές εκλογές! Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ανοίγει τα χαρτιά του στο Total Football και μιλάει για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας του δικέφαλου: Τα σοβαρά επεισόδια στη Μασσαλία, τη ρεβάνς με την Μαρσέιγ στην Τούμπα όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία και να προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League αλλά και την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού Αντρέ Βιεϊρίνια!

Ο μόνιμος ποδοσφαιρικός αναλυτής της εκπομπής Νίκος Νταμπίζας σχολιάζει μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Βασίλη Παπαθεοδώρου την αγωνιστική επικαιρότητα της Super League, λίγη ώρα μετά την λήξη των αγώνων ΑΕΚ-Αρης και ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, ενώ ο Τάσος Κάκος παίρνει θέση για όλες τις σημαντικές φάσεις των διαιτητών.

Ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου παρουσιάζουν μία εκπομπή που κάνει focus στο αληθινό ποδόσφαιρο, με highlights και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αποκλειστικές συνεντεύξεις και ξεχωριστά θέματα. Φυσικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν στιγμιότυπα από το σούπερ ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ και πολλά ακόμα γκολ από τα γήπεδα της Ευρώπης.

Και αυτήν την Κυριακή στις 10:15 το βράδυ, η επιλογή είναι μία. «Total Football» στο OPEN!

OPENΠΑΟΚΖοσέ ΜπότοTotal Football