Αθλητισμός|10.04.2022 22:55
Αδιανόητο επεισόδιο στο Γκιμαράες - Πόρτο: Οπαδός μπήκε στο γήπεδο και κλώτσησε παίκτες!
NewsroomΔεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην αναμέτρηση της Γκιμαράες με την Πόρτο για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σαν σε... περίπατο στις καθυστερήσεις του ματς κι άρχισε να κλωτσάει ποδοσφαιριστές! Ο εισβολέας κατάφερε να περάσει ανενόχλητος στον αγωνιστικό χώρο (1-0 νίκη για τους Δράκους) από τη γραμμή του πλαγίου και κατευθύνθηκε με αργό βήμα προς τους παίκτες των γηπεδούχων.
Κι αφού άπλωσε τα χέρια του σαν να ήθελε να αγκαλιάσει, στη συνέχεια άρχισε να κλωτσάει όποιον παίκτη έβρισκε μπροστά του με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή καθώς έπεσαν πάνω του οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι σεκιούριτι για να τον απομακρύνουν.
Διαβάστε ακόμη
- Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
- Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
- Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
- Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση