Με το δεξί οι Μπακς στη σειρά με τους Μπουλς - Το έκαναν ντέρμπι αλλά καθάρισε ο Γιάννης
NewsroomΜε το δεξί ξεκίνησαν οι Μιλγουόκι Μπακς το φετινό τους ταξίδι στα playoffs με απόλυτο στόχο να φτάσουν στον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο τους στο NBA. Με το 93-86 απέναντι στους Μπουλς έκαναν το 1-0 στη σειρά και... διατήρησαν το πλεονέκτημα της έδρας τους.
Οι Μιλγουόκι Μπακς παραλίγο να... αυτοκτονήσουν κόντρα στην ομάδα του Σικάγο αφού απώλεσαν διαφορά 16 πόντων, όμως οι «Ταύροι» δεν κατάφεραν να βρουν λύση απέναντι στον εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει εκπληκτική εμφάνιση τα «Ελάφια» πήραν μια αγχωτική νίκη, αφού κατάφεραν να απωλέσουν διαφορά 16 πόντων.
Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, μετρώντας 27 πόντους, 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 μπλοκ σε 33 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 6/11 βολές, 9/15 δίποντα και 1/4 τρίποντα.
Από το Σικάγο ξεχώρισε ο Νίκολα Βούτσεβιτς που σημείωσε 24 πόντους και μάζεψε 17 ριμπάουντ, με τον ΝτεΡόζαν να σημειώνει μόλις 18 πόντους.
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!