Αθλητισμός|19.04.2022 22:25

Ανατριχίλα στο Άνφιλντ: Όρθιοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ χειροκρότησαν στο 7' για να τιμήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγός του Χεορχίνα περνούν πολύ δύσκολες ώρες καθώς «έχασαν» το ένα απ' τα δίδυμα που περίμεναν. Για το λόγο αυτό ο CR7 έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ για την Premier League. Ωστόσο, οι φίλοι της Λίβερπουλ παρά την έχθρα και την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων, παραμέρισαν τα... μίση προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο δράμα που περνάει ο μεγάλος τους αντίπαλος και η οικογένειά του.

Στο έβδομο λεπτό του ντέρμπι, λόγω του ότι ο Κριστιάνο αποτελεί συνώνυμο του αριθμού 7 που φορά σχεδόν απ' το ξεκίνημα της καριέρας του, άπαντες στο Άνφιλντ σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν παρατεταμένα για να τον τιμήσουν και να δηλώσουν τη στήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ακόμη κι ο Γιούργκεν Κλοπ απ' τον πάγκο, έσπευσε να χειροκροτήσει, ενώ ένας οπαδός της Λίβερπουλ σήκωσε μια φανέλα του Κριστιάνο με τον αριθμό 7!

Τη Δευτέρα (18/4) ο Ρονάλντο σε κοινή δήλωση με τη σύντροφό του Χεορχίνα, ανακοίνωσε ότι το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή, τονίζοντας ότι η γέννηση του κοριτσιού τους, είναι το μόνο που τους δίνει δύναμη για να αντιμετωπίσουν το τραγικό γεγονός της απώλειας.