Αθλητισμός|21.04.2022 21:32

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Η πρόκριση θα κριθεί στο Καραϊσκάκη

Newsroom

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός που αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Τούμπα για τον α' ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δυο ομάδες είχαν τις στιγμές τους σε ένα ματς γεμάτο ένταση και πάθος, ο Δικέφαλος ήταν πιο απειλητικός (9-2 οι τελικές) και κυκλοφόρησε περισσότερο (55-45% η κατοχή) και καλύτερα την μπάλα στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά τελικά κανείς δεν βρήκε το ζητούμενο γκολ κι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς που θα γίνει την Τετάρτη του Πάσχα (27/4) στο Γ. Καραϊσκάκης. Σημειωτέον ότι στο Κύπελλο Ελλάδας, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στις διεθνείς διοργανώσεις πλέον, ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα εφόσον σκοράρει στο Φάληρο.

Η εξέλιξη του ημιτελικού

1' Ο Ροντρίγκες έβγαλε επικίνδυνη σέντρα προς τον Μασούρα, τον οποίο όμως πρόλαβε ο Πασχαλάκης και μπλόκαρε.

10' Σε φάση... καρμπόν, ο Ροντρίγκες σέντραρε ξανά, ο Μασούρας πλάσαρε εύστοχα αλλά ήταν εκτεθειμένος. Ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και η επιβεβαίωση ήρθε κι απ' το VAR.

32' Τρομερή επέμβαση Βατσλίκ σε σουτ του Ζίβκοβιτς μέσα απ' την περιοχή.

60' Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ροντρίγκες εντός περιοχής.

73' Ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ καταλήγει ελάχιστα άουτ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66' Μιτρίτσα), Αντρ. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79' Ολιβέιρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (87' Κούντε), Μασούρας (90' Βρουσάι), Ροντρίγκες (79' Καρβάλιο), Τικίνιο (79' Ελ Αραμπί).

Κύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚΟλυμπιακός