Αθλητισμός|21.04.2022 22:51

Οπαδός της Μπαρτσελόνα πούλησε 2.000 εισιτήρια σε φιλάθλους της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Newsroom

Οπαδός της Μπαρτσελόνα κατόρθωσε και πούλησε 2.000 εισιτήρια σε φίλους της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο του καταλανικού συλλόγου!

Το φιάσκο με την παρουσία των 30.000 οπαδών της Άιντραχτ στο Καμπ Νόου για το παιχνίδι των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Europa League έχει προκαλέσει τριγμούς στη διοίκηση του Ζουάν Λαπόρτα που ψάχνει τους υπαίτιους για το πλήγμα που υπέστη ο σύλλογος καθώς έπαιξε... εκτός έδρας μέσα στην έδρα του και μάλιστα απέναντι σε ομάδα από άλλη χώρα.

Οι φίλοι των Μπλαουγκράνα ζητούν εξηγήσεις από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, ο οποίος τόνισε ότι το... κάστρο έπεσε από μέσα κατηγορώντας τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα για την πώληση εισιτηρίων στους Γερμανούς. Το «Rac1» μάλιστα αποκάλυψε ότι ένας οπαδός κατόρθωσε, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, να επιτύχει την πώληση 2.000 εισιτηρίων σε φίλους της Άιντραχτ που αποτέλεσαν πλειονότητα στις εξέδρες του Καμπ Νόου βοηθώντας την ομάδας τους σε μια μεγάλη πρόκριση.

Η διοίκηση Λαπόρτα διερευνά το θέμα και θεωρείται βέβαιο πως θα επιβάλλει κυρώσεις στους οπαδούς που θα αποδειχθεί ότι... βοήθησαν στο φιάσκο της Μπάρτσα.

ΜπαρτσελόναEuropa LeagueΑϊντραχτ ΦρανκφούρτηςΚαμπ Νου