Αθλητισμός|22.04.2022 07:35

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του μετά το σοκ από τον θάνατο του γιου του

Newsroom

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύζυγός του Χεορχίνα Ροντρίγκες βιώνουν δύσκολες στιγμές με τον χαμό του ενός από νεογέννητα δίδυμα παιδιά τους. Ο γιος τους «χάθηκε» κατά τη διάρκεια της γέννας και το γεγονός αυτό βύθισε στο πένθος την οικογένεια Ρονάλντο, που όμως παράλληλα βιώνει και τη χαρά του ερχομού της νεογέννησης κόρης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα προσπαθούν να ισορροπήσουν τα συναισθήματα σε τούτες τις δύσκολες στιγμές και το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (21/4), έχοντας πλέον σμίξει ξανά σύσσωμη η οικογένεια Ρονάλντο στο σπίτι, έβγαλαν την πρώτη αναμνηστική φωτογραφία μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας. Ο Κριστιάνο κρατάει στην αγκαλιά του τη νεονέννητη κόρη και δίπλα του έχει τη Χεορχίνα και τα υπόλοιπα παιδιά της όμορφης οικογένειάς τους.

Η ανάρτηση του Κριστιάνο στο Instagram

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram έγραψε: «Σπίτι μου σπιτάκι μου. Η Χέο και το μωρό μας, το κορίτσι μας, είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα καλά τους λόγια και τις ενέργειές τους. Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη αλλά και τον σεβασμό που έχετε στην οικογένειά μας. Τώρα είναι η στιγμή να είμαστε ευγνώμωνες για τη ζωή που μόλις καλωσορίσαμε στον κόσμο αυτόν».

 

Κριστιάνο ΡονάλντοπαιδιάοικογένειαΤζορτζίνα Ροντρίγκεζ