Αθλητισμός|23.04.2022 17:13

Θρίαμβος της Άρσεναλ επί της Γιουνάιτεντ με άρωμα Champions League - Σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στο αδικοχαμένο παιδί του ο Κριστιάνο

Newsroom

Μια σπουδαία νίκη με άρωμα... Champions League πανηγύρισε η Άρσεναλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Έμιρεϊτς. Οι Κανονιέρηδες επικράτησαν με 3-1 και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Premier League έκαναν σημαντικό βήμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου τους που είναι η επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ξέφυγαν έξι βαθμούς απ' τη Γιουνάιτεντ που έχει και ματς περισσότερο, ενώ βρίσκονται στο +3 απ' την πέμπτη Τότεναμ που έχει ένα ματς λιγότερο (Βαθμολογία: Σίτι 77, Λίβερπουλ 76, Τσέλσι 62, Αρσεναλ 60, Τότεναμ 57, Γιουνάιτεντ 54).

Η Άρσεναλ προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ταβάρες, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της με το πέναλτι του Σάκα στο 32'. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε προσωρινά στο 34΄, ενώ στο 57΄ η Γιουνάιτεντ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με πέναλτι καθώς ο Μπρούνο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν άλλα δύο δοκάρια). Τελικά οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με καταπληκτικό μακρινό σουτ του Τσάκα στο 70' και «κλείδωσαν» τη νίκη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, o οποίος έφτασε τα 100 τέρματα στην Premier League, αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στη μνήμη του αδικοχαμένου νεογέννητου παιδιού του...

Προηγουμένως, οι οπαδοί της Άρσεναλ στο 7ο λεπτό θέλοντας να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις δύσκολες ώρες που περνάει ο CR7μ, σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν παρατεταμένα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντPremier LeagueΑρσεναλ