Αθλητισμός|27.04.2022 09:29

Euroleague: Στο Μονακό με αποστολή το break ο Ολυμπιακός για το 2-1

Newsroom

Η Μονακό πλήγωσε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη και οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να «απαντήσουν» με break στην έδρα των Μονεγάσκων προκειμένου να επανακτήσουν το πλεονέκτημα στο δρόμο για το Final 4 της Euroleague. Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη «βαριά» ήττα στο Game 2 της σειράς με 72-96. Σε μια αναμέτρηση που ο Ολυμπιακός επέτρεψε στην Μονακό να παίξει στον δικό της ρυθμό, με τον Μάικ Τζέιμς να... ζεσταίνεται από νωρίς και να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Κάτι το οποίο ουδείς στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θέλει να επαναληφθεί στο Game 3 της σειράς. Ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να κάνουν εκείνοι το παιχνίδι τους σε όλο το 40λεπτο για να φτάσουν στο break.

To πρόγραμμα της ημέρας

  • 21.30 Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα (1-1) Novasports 4HD
  • 22.00 Μονακό - Ολυμπιακός (1-1) Novasports Prime

Αγωνιστικά ο Χασάν Μάρτιν αν και ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Μόντε Κάρλο, δεν θα αγωνιστεί στο Game 3 και κάνει αγώνα δρόμου για το Game 4 της Παρασκευής, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Στην αντίπερα όχθη, η Μονακό έρχεται με καλή ψυχολογία. Η νίκη-προπόνηση απέναντι στην Προβάνς (93-66) την Κυριακή έδειξε τον ρυθμό στον οποίο βρίσκονται οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο Άλφα Ντιαλό παραμένει αμφίβολος και ο Σέρβος τεχνικός περιμένει ως και την τελευταία στιγμή για να δει την κατάστασή του και εάν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Gaston Medecin.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα (21.30) στο Game 3 της σειράς. Οι Βαυαροί έκανα μπρέικ στην Βαρκελώνη και έφεραν τη σειρά στα ίσια (1-1), με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αναζητά αντίδραση και επιστροφή στις νίκες για να πάρει ξανά το προβάδισμα για το Final 4.

EuroleagueΟλυμπιακόςΜονακό